وی با تاکید بر تدوین سند آموزش و پرورش در دشتی خاطر نشان کرد: برای ارتقاء جایگاه علمی شهرستان ضرورت دارد سند توسعه آموزش و پرورش دشتی تدوین شود .
فرماندار دشتی جایگاه این شهرستان در عرصه تعلیم و تربیت و برنامههای فرهنگی و قرآنی حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: شهرستان دشتی از پیشینه بلندی در عرصه علمی و آموزشی برخوردار است به طوری که در قبل و بعد از انقلاب بخش زیادی از نیروهای آموزش و پرورش به خصوص در جنوب استان بوشهر از طریق شهرستان دشتی تامین میشد.
نادری از تلاشهای مجموعه آموزش و پرورش شهرستان در ارتقاء شاخصهای آموزشی در شهرستان تقدیر کرد و افزود: در دولت تدبیر و امید کارهای خیلی خوبی در زمینه سخت افزار و نرم افزار صورت گرفته ولی این خدمات برای شهرستان کافی نیست و باید به این تلاشها شتاب بیشتری داد.
وی با تاکید بر اینکه دشتی از سرمایه خوبی در بخش نیروی انسانی در سطح استان برخوردار است، تصریح کرد: در زمینه نوسازی فضای آموزشی با وجود اینکه کارهای خیلی خوبی که در این مدت صورت گرفته ولی 16 فضای تخریبی در شهرستان دشتی نیاز به نوسازی است که 8 فضای آن در شهر خورموج قرار دارد.
فرماندار دشتی به نقش شورای آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: شورا باید در افزایش مشارکتهای مردمی در عرصه تعلیم و تربیت تلاشهای خود مضاعف کند و در این راستا نباید ازهیچ تلاشی دریغ ورزد.
وی بر تبیین و تشریح مسائل آموزش و پرورش در سطح شهرستان تاکید کرد و افزود: اگر مسائل آموزش و پرروش به خوبی برای مردم تبیین و تشریح شود مشارکت مردم نیز بیشتر میشود.
نادری بیان کرد: برای ارتقاء جایگاه علمی شهرستان باید از تمامی ظرفیتها به نحو مطلوب استفاده کرد که میطلبد کارگروههای شورای آموزش و پرورش نیز باید فعا تر از قبل باشد.
وی با اشاره به اجرای ویت بنیه علمی در شهرستان دشتی اظهار کرد: باید متناسب با وضعیت شهرستان برنامهریزی لازم صورت گیرد.
انتهای پیام/م