امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش ضمن بیان این مطلب افزود: در مرحله نخست رزمایش مشترک محمد رسول الله (ص) یکان های نیروی زمینی که به یکان های متحرک هجومی تبدیل شده اند، به شکل مطلوب در تحقق اهداف پیش بینی شده اجرای ماموریت کردند.
وی این رزمایش مشترک را که در جنوب شرق کشور و سواحل مکران برگزار می شود دارای دو ویژگی دانست و توضیح داد: یک ویژگی این است که تجهیزات به کار گرفته شده نیروی زمینی در این رزمایش داخلی و ساخت وزارت دفاع و دستان توانمند و اندیشه های نورانی دانشمندان کشور بوده است و دوم اینکه تمامی تاکتیک ها و تکنیک هایی که در این رزمایش استفاده شد تاکتیک ها و تکنیک هایی بومی شده بوده که توسط فرماندهان، مسولان و مدیران نیروی زمینی سازمان دهی و نهادینه شده اند.
سرتیپ حیدری یکی از اهداف رزمایش مشترک ارتش را تکمیل آموزش تئوری مراکز آموزشی ارتش دانست و بیان داشت: در پایان هر سیکل آموزشی در دانشکده ها و مراکز آموزشی ارتش رزمایش های سالیانه برگزار می شود تا آنچه در این مراکز به صورت تئوری آموزش داده شده در یک منطقه که منطبق بر صحنه نبرد است مورد آزمایش قرار گیرد.
وی با اعلام رضایت از عملکرد یکان های نیروی زمینی در روز اول رزمایش تاکید کرد: برداشت من از عملکرد کارکنان پر تلاش نیروی زمینی این است که در مراکز آموزشی، فرهنگی و دانشکده های ارتش افسران شایسته، درجه داران با تخصص و سربازان پا در رکاب و حاضر به یراق تربیت و پرورش یافته اند.
وی همچنین از عملکرد دقیق بالگردهای هوانیروز و همچنین یکان های تکاور، زرهی، توپخانه، جنگال، مخابرات و مهندسی این نیرو در اجرای ماموریت محوله تقدیر و رزمایش مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران را گامی بلند در هم افزایی اقدامات عقیدتی ارزیابی کرد.
انتهای پیام/