سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آغاز کاوش در سایت باستانی کنارصندل پس از ده سال وقفه

استاندار کرمان از آغاز کاوش در سایت باستانی کنارصندل پس از ده سال وقفه به سرپرستی دکتر سجادی خبر داد و گفت: اولین کنگره ملی تمدن فرهنگی هلیل رود در اسفندماه سال جاری برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،  علیرضا رزم حسینی ظهر امروز در نشست با مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، دادستان کرمان، مدیرکل روابط عمومی استانداری و سجادی سرپرست باستان شناسی تپه کنار صندل جیرفت، گفت: اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان نسبت به ارائه طرح اولین کنگره ملی تمدن فرهنگی حوزه هلیل رود اقدام نماید و یک پانل تخصصی در خصوص سایت باستانی کنارصندل برگزار کند.

وی افزود: طبق توافقات صورت گرفته با اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مقرر شد طی روزهای آینده، عملیات کاوش در سایت باستانی کنار صندل آغاز شود.

استاندار کرمان تصریح کرد: اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ملزومات مورد نیاز تیم باستان شناسی سایت کنارصندل را به سرپرستی دکتر سجادی تهیه و تحویل دهد.

همچنین محمود وفایی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان با اشاره به اینکه شروع مجدد کاووش های باستان شناسی در سایت کنارصندل براساس مطالبات به حق مردم منطقه و با پیگیری های استاندار کرمان در سطح ملی صورت گرفته است، گفت: دکتر سجادی یکی از باستان شناسان باسابقه در سطح ملی و بین الملل است و اقدامات قابل قبولی را از خود بر جای گذاشته است.

محمود وفایی با اشاره به اینکه دکتر سجادی سرپرستی شروع مجدد عملیات کاوش در سایت باستان شناسی کنار صندل را بر عهده گرفته است، تصریح کرد: حسب دستور استاندار کرمان، همزمان با کار حفاری، روند تکمیل پرونده ثبت جهانی سایت باستانی کنارصندل و همچنین برگزاری کنگره جهانی کنار صندل پیگیری و دنبال دارد.

سجادی سرپرست کاوش های باستانی سایت کنارصندل نیز در این دیدار ضمن تبیین اهمیت سایت کنار صندل، گفت: صرف نظر از حفاری علمی سایت کنارصندل، ثبت جهانی این سایت (به عنوان دومین تپه ثبت جهانی) نیز یکی از اهدافی است که به طور جد دنبال دارد.

سجادی با تبیین روند ثبت جهانی تپه سوخته سیستان، افزود: ده سال وقفه در عملیات حفاری در سایت کنارصندل، صدمات زیادی را به سایت وارد کرده که در ابتدای امر ساماندهی سایت و تعیین عرصه و حریم آن انجام می گیرد.

وی با تاکید براینکه شهرستان جیرفت و حوزه تمدنی هلیل رود استعداد خوبی برای پذیرش گردشگران داخلی و خارجی دارد، افزود: پس از ثبت جهانی تپه سوخته سیستان، سال گذشته این سایت بیش از 50 هزار نفر گردشگر داخلی و خارجی را جذب کرد و اشتغالزایی قابل ملاحظه ای ایجاد نمود.

سرپرست کاووش های باستانی سایت کنارصندل با اشاره به همکاری های بین المللی با کارشناسان درجه یک دانشگاهی، تصریح کرد: در کنار مسائل علمی حفاری سایت کنارصندل، آموزش جوانان بومی دانشگاهی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
انتهای پیام/ی

برگزاری کنگره جهانی کنار صندل

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.