رهبر درباره کارت هدیه جهیزیه گفت: طی مناقصهای با فروشگاههای معتبر وارد بحث و مذاکره شدیم و با یکی از این فروشگاهها قرارداد بستیم .در این راستا طی سال آینده کارت هدیه خرید جهیزیه در اختیار مددجویان قرار میگیرد و آنها میتوانند با مراجعه به فروشگاههای سراسر کشور اقلام مورد نیاز را خریداری کنند.
وی افزود: با توجه به سنوات کمیته امداد در سال گذشته و امسال با یکی از مؤسسات خیریه به نام حضرت رقیه (س) قراردادی امضاء کردیم تا 14 مورد از اقلام ضروری را با تأکید بر حمایت از کالای ملی و با کیفیت تهیه شود.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی (ره) تصریح کرد: تخفیفهای ویژهای از طرف شعبه های فروشگاههای مورد قرارداد کمیته امداد در سراسر کشور برای تهیه این کالاها در نظر گرفته شده است و ارزش افزوده این کالاها 6 میلیون تومان برآورد میشود.
رهبر با اشاره به اینکه این کمکها شامل حال 4 گروه می شود، گفت: این کمک ها به دختران تحت پوشش کمیته امداد، فرزندان ذکور تحت پوشش کمیته امداد، افراد نیازمندی که تحت پوشش این نهاد نیستند و برای تهیه جهیزیه به کمیته امداد مراجعه کردند و زنان جوانی که سرپرست خانوار هستند و مایل به ازدواج مجدد هستند، تعلق میگیرد.
وی با اشاره به اینکه از آغاز سال 96 تاکنون 32 هزار فقره جهیزیه در اختیار متقاضیان قرار دادهایم، گفت: علاوه بر این زمانی که عقدنامه ها به کمیته امداد تحویل داده می شود، طی روال اداری هدیه ای تحت عنوان مشاوره پیش از ازدواج به زوجین تعلق می گیرد.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی (ره) افزود: آموزشهای قبل و بعد از ازدواج باعث شده است که درصد طلاق در بین مددجویان کمیته امداد کمتر از یک درصد باشد که این رقم بسیار جای تامل دارد.
رهبر با اشاره به اینکه کاهش آمار طلاق نتیجه مشاورههای قبل و بعد از ازدواج است، گفت: این رویکرد می تواند الگوی مناسبی برای نوعروسان در سراسر کشور باشد.
وی در پاسخ به این سئوال که آیا بعد از ازدواج نیز مشاوره وجود دارد یا نه؟، گفت: ارتباط ما با مددجویان همیشگی است. حتی این مشاوره ها درباره تربیت فرزندان و امور زناشویی وجود دارد. بحث برون سپاری برای مشاوره چنانچه مددجو نیاز به مشاوره تخصصی داشته باشد نیز صورت می گیرد و آنها را به کلینیک های معتبر خارج از کمیته امداد ارجاع می دهیم.
انتهای پیام/
میترسم کمیته دیگ کمک نکنه