عبدالملکی با اشاره به محور اول توسعه اشتغال یعنی توانمندسازی مخاطبان گفت: باید با فرهنگسازی و تقویت توانمندی؛ مدیریت کسب و کار را به مددجویان آموزش دهیم.
وی افزود: در محور دوم باید شیوه کسب و کار به لحاظ فنی، اجرایی و همچنین جزئیات کسب و کار طراحی شود.
عبدالملکی با اشاره به اینکه بیش از 90 درصد از طرحهایی که پس از اجرا پشتیبانی نمیشوند، از بین میروند، گفت: پشتیبانی فناوری و مالی از جمله مهمترین اقدامها برای دوام و موفق بودن یک طرح است، ما در روش نوین اشتغالزایی کمیته امداد با محوریت این 3 مهم برنامهای را طراحی کردیم.
معاون اشتغالزایی و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) افزود: موتورهای محرّک در این برنامه مدیریت خلاقیت و ایدهپردازی، مدیریت عملکرد و اطلاعات است و این 3 مانند موتور جت عمل میکنند.
عبدالملکی با اشاره به اینکه مجموعهای از پروژهها طراحی شدهاند، گفت: در تمام این پروژهها ایجاد انگیزه در همه ذینفعان مورد توجه قرار گرفته است. در این طرحها مبتنی بر دانش روز و آخرین دستاوردهای علمی جهان و ایران با تسهیل فرآیندها هزینهها را کاهش دادیم و کارآیی را افزایش دادهایم.
وی با تأکید بر اینکه در گذشته تنها به بحث خودکفایی توجه میشد، گفت: در شیوه نوین اشتغالزایی و خودکفایی علاوه بر بحث خودکفایی، توسعه اقتصاد ملی نیز از اهداف ما است.
معاون اشتغالزایی و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) در پایان تصریح کرد: طراحی الگوهای نوین اشتغال متناسب با اقتصاد کمیته امداد، طراحی سازمان پشتیبانی، آمایش شغلی به لحاظ فضایی و انسانی، طراحی صندوق ضمانت و تسهیلات، طراحی میزان خیّرین کارآفرین و توانمندسازی آنها و همچنین پروژههای مبنی بر هدایت شغلی مددجویان از مهمترین پروژههای مطرح شده است.
انتهای پیام/