صفری افزود: با توجه به اینکه دربحث فرهنگی در روستاها آسیب های مختلفی وجود دارد ، برنامه ریزی فرهنگی در روستاها به عنوان بخشی از فرایند توسعه پایدار روستایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است .
وی با بیان اینکه می بایستی فعالیت های عمرانی،توسعه، محرومیتزدایی و آبادانی این ستاد گسترش یابد، افزود: رسانه استانی هم آمادگی کامل دارد در زمینه های مختلف با این ستاد همکاری داشته باشد.
مدیرکل صداوسیمای استان گفتمان هویت بخشی در روستاها ،معرفی الگوها و شرکت های موفق روستایی به مخاطبان، تاکید بر ارزش ها و حل مشکلات مردم،افزایش اعتماد عمومی نسبت به نظام ، و نیروهای انقلاب را از مهمترین اقدامات برنامه سازی رسانه استانی دراین زمینه برشمرد.
مسئول قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه استان نیز در این جلسه هدف از تشکیل این قرارگاه را در راستای تحقق تدابیر و فرامین مقام معظم رهبری در امر سازندگی، عمران، آبادانی، خدمت رسانی و محرومیت زدایی در مناطق دورافتاده و محروم کشور و نیز برقراری امنیت پایدار مردم، بسترسازی خدمت رسانی بیشتر نظام و استفاده حداکثری از ظرفیتهای استانها عنوان کرد.
پیری گفت: رسانه در موضوع بصیرت افزائی همواره در کشور جلودار بوده و با توجه به گسترش تهاجم فرهنگی جهت ضربه زدن به اسلام و انقلاب ، وحدت و اتحاد بین نهادهای فرهنگی را از ضروریات مهم برشمرد و خواستار همکاری و همیاری رسانه استانی با قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه استان شد.
وی گفتمان سازی رسانه ای در روستاها را مهم دانست و ایجاد گروه رسانه ای برای این ستاد را اثرگذار قلمداد نمود.
پیوست نگاری فرهنگی و عمرانی ،تعیین امام جماعت برای 88 روستا و... از اقداماتی بود که مسئول قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه استان به آن اشاره نمود.
انتهای پیام/ن