سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اجرای بیش از ۹ هزار کاشت حلزون گوش طی ۲۵ سال گذشته

نریمانی گفت: طی 25 سال گذشته باحمایت هیات امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجعه بیماران،۹۰۲۶ کاشت حلزون شنوایی داشتیم.

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ هومن نریمانی مدیرکل برنامه ریزی و نظارت هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران اظهارکرد: هزینه کاشت حلزون شنوایی، ۴۶ میلیون تومان است که شامل هزینه‌های خرید پروتز، جراحی، هتلینگ بیمارستانی و حمایت‌های بعد از جراحی مانند گفتار درمانی و بازتوانی شنوایی است.

وی با اشاره به پرداخت ۴۰ میلیون تومان از هزینه کاشت حلزون شنوایی توسط هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران، گفت: این حمایت از کاشت حلزون شنوایی در بین کشور‌های منطقه کم نظیر است.

نریمانی افزود: ۳ میلیون تومان از هزینه‌های کاشت حلزون توسط خانواده بیماران و ۳ میلیون تومان دیگر هم توسط سازمان بهزیستی پرداخت می‌شود و خوشبختانه نهاد‌های خیریه در این زمینه کمک مناسبی دارند که بار هزینه‌های خانواده‌ها کاهش پیدا کند.

مدیرکل برنامه ریزی و نظارت هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران اظهار کرد: از ابتدای سال تا پایان آذرماه سال جاری، ۴۲۰ عمل کاشت حلزون در ۱۱ مرکز درمانی در کشور انجام شده، اما در سال‌های ۹۴ و ۹۵ مشکلاتی در زمینه تحقق بودجه خرید پروتز کاشت حلزون داشتیم چراکه اعتبارات آن در جدول شماره ۹ بودجه پیش بینی شده بود که ردیف‌های این بودجه در صورت بروز مشکلات، ممکن است تحقق پیدا نکند و به ما اعلام شد که ردیف خرید پروتز کاشت حلزون تا پایان همان سال تخصیص می‌یابد، اما بودجه ما در سال‌های ۹۴ و ۹۵ محقق نشد.

وی تصریح کرد: هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران در دو سال گذشته از محل اعتبارات داخلی خود اقدام به تامین پروتز‌های کاشت حلزون شنوایی کرد و در این دو سال ۲۲۶۲ عمل کاشت حلزون در کشور انجام شد که بودجه آن تخصیص پیدا نکرده بود.

رایزنی برای جلوگیری از کمبود پروتزهای کاشت حلزون

نریمانی با بیان اینکه از ۴۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده برای خرید پروتز کاشت حلزون شنوایی تا کنون ۲۰ میلیارد تومان محقق شده است، افزود: علاوه بر ۴۲۰ پروتزی که تا کنون در کشور مصرف شده، ۵۰۰ پروتز دیگر توسط هیات امنای ارزی خریداری شده که ۳۰۰ دستگاه آن در حال توزیع و ۲۰۰ دستگاه دیگر در حال انتقال به کشور است و برای جلوگیری از کمبود پروتز‌های کاشت حلزون در پایان امسال و سه ماه اول سال آینده، مذاکراتی برای تامین این دستگاه‌ها با شرکت‌های تولید کننده خارجی انجام داده ایم.

مدیرکل برنامه ریزی و نظارت هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: پروتز برای انجام عمل جراحی بیمارانی که تا تیرماه امسال برای کاشت حلزون ثبت نام کرده و قدرالسهم خود را پرداخت کرده بودند، به مراکز کاشت حلزون ارسال شده است.

وی اضافه کرد: ممکن است خانواده یکی از بیماران اعلام کند که اقدامات مربوط به ثبت نام و پرداخت قدرالسهم خود را تا تیرماه امسال انجام داده که باید توجه داشت که ظرفیت مراکز کاشت حلزون در کشور محدود است و شاید در روز‌های خاصی از هفته اقدام به کاشت حلزون کنند، اما این خانواده‌ها در نوبت عمل کاشت حلزون قرار دارند و در این روز‌ها با آن‌ها تماس گرفته می‌شود.

 نریمانی تاکید کرد: وقتی کودک ناشنوا یا کم شنوایی به مراکز کاشت حلزون مراجعه می‌کنند، ابتدا برای آن‌ها اقدامات درمانی لازم مانند استفاده از وسایل کمک شنوایی و سمعک انجام می‌شود و اگر اقدامات درمانی پاسخگو نباشد، بیمار کاندیدای کاشت حلزون شنوایی می‌شود.

مدیرکل برنامه ریزی و نظارت هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران یادآور شد:  هر سال حدود دو تا سه هزار کودک مبتلا به ناشنوایی مطلق و کم شنوایی شدید متولد می‌شوند که از این تعداد، حدود یک هزار تا یک هزار و ۲۰۰ مورد از آن‌ها منجر به کاشت حلزون شنوایی می‌شود بنابراین هر خانواده‌ای که به مراکز کاشت حلزون در کشور مراجعه می‌کند، با توجه به شرایط بیمار روش‌های درمانی مناسب برای وی انجام می‌شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۱۰ ۳۰ دی ۱۳۹۶
اکثر بزرگان کاشت حلزونی گوش به این امر تاکید دارند که زمان طلایی کاشت تا سن دو سالگی می باشد و بعد از این زمان باید توانبخشی خیلی بیشتری برای کودکان انجام دهیم با توجه به اینکه هزینه توانبخشی این کودکان زیر نظر هیچ بیمه ای نمی باشد هزینه چند برابری گفتار درمانی را چه کسی تقبل می کند والدینی که جزو نیروهای مسلح می باشند و بیمه تکمیلی این اشخاص تمام هزینه عمل آزاد کاشت حلزونی را پرداخت می کند .و در این میان والدینی که به هیات امنا قبل از اردیبهشت معرفی شده بودند و به دلایلی پول به هیات امنا واریز نکرده بودند و در این فاصله زمانی پول را واریز کردند با توجه به این که ملاک نوبت صف انتظار کاشت حلزونی گوش کودکان در هیات امنا تاریخ واریز پول هست این اهمال کاری هیات امنا باعث شد تا فرزندان ما در ته صف انتظار قرار بگیرند لطفا بگویید چکار باید کرد تشکر
ناشناس
۱۷:۱۰ ۳۰ دی ۱۳۹۶
اکثر بزرگان کاشت حلزونی گوش به این امر تاکید دارند که زمان طلایی کاشت تا سن دو سالگی می باشد و بعد از این زمان باید توانبخشی خیلی بیشتری برای کودکان انجام دهیم با توجه به اینکه هزینه توانبخشی این کودکان زیر نظر هیچ بیمه ای نمی باشد هزینه چند برابری گفتار درمانی را چه کسی تقبل می کند والدینی که جزو نیروهای مسلح می باشند و بیمه تکمیلی این اشخاص تمام هزینه عمل آزاد کاشت حلزونی را پرداخت می کند .و در این میان والدینی که به هیات امنا قبل از اردیبهشت معرفی شده بودند و به دلایلی پول به هیات امنا واریز نکرده بودند و در این فاصله زمانی پول را واریز کردند با توجه به این که ملاک نوبت صف انتظار کاشت حلزونی گوش کودکان در هیات امنا تاریخ واریز پول هست این اهمال کاری هیات امنا باعث شد تا فرزندان ما در ته صف انتظار قرار بگیرند لطفا بگویید چکار باید کرد تشکر.
سعید
۱۶:۱۷ ۳۰ دی ۱۳۹۶
سلام
مراحل تشکیل پرونده به این صورته که پس از کمیسیون و معرفی به هییت امنا، هییت امنا صرفه جویی ارزی باید به والدین شناسه واریز بدهد تا قدرالسهم خود را واریز کنند اما چون پروتز نیست هییت امنا شناسه واریز رو با تاخیر طولانی تا شش ماه بعد از کمیسیون میدهد. همچنین در بیمارستان هم برای تشکیل کمیسیون اتلاف زمان صورت میگیرد. پس از تکمیل ازمایشات پزشکی کمیسیون طبق روال سالهای قبل باید یک ماه بعد تشکیل شود ولی الان شش ماه به تاخیر می اندازند. پروسه ای که دو ماه باید انجام شود ظرف یکسال انجام میدهند در نتیجه میگویند 350 نفر در نوبتند در صورتی که اگر تمام افرادی که در دوره اتلاف وقت به سر میبرند رو هم به این لیست اضافه کنید کودکان معصومی که در انتظار شنیدن لالایی مادرشان هستند به حدود هشتصد نفر میرسد. خواهشا پیگیر این مطالب هم باشید.