سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

«چاینکی» غذای محلی پر طرفدار افغانستان + تصاویر

«چاینکی»، غذای محلی مردم افغانستان است که نقش اصلی را در این غذا گوشت تازه ایفا می کنند.

به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، «چاینکی»، غذای محلی مردم افغانستان است که نقش اصلی را در این غذا گوشت تازه ایفا می کنند.

اگر چه در افغانستان غذاهای زیادی محلی مانند «منتو»، «آشک» و غیره وجود دارد که گهگاه خانواده ها این غذا ها را در خانه هایشان می پزند و یا دوستان و خویشان خود را برای خوردن این غذاها دعوت می کنند.

اما در دوره ای که غذاهای مدرن غربی در رستوران های کابل و دیگر شهرهای افغانستان رواج پیدا کرده غذاهای محلی مانند چاینکی، منتو و غیره از رونق نیفتاده و علاقمندان خود را دارند که گاه ناگاه هوس خوردن این غذاهای وطنی و با مزه را می کنند.

چاینکی شبیه آبگوشت است و از گوشت گوسفند، دنبه، سیر و یا پیاز تهیه می شود. در این غذا از روغن نباتی استفاده نمی شود، بلکه چربی گوشت گوسفند سبب می شود این غذا در داخل چاینک با روغنی که از گوشت جدا می شود پخته شود.

 

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.