در تالار وحدت همایون سخی نوازنده رباب افغانستانی، با همراهی میروس کاظمی و حسینرضا نیا نوازنده های سازهای کوبهای روی استیج رفت.
این کنسرت سعی داشت با به کارگیری تکنیک های مختلف فضایی طرب انگیز در تالار وحدت رقم بزند.
سانس بعدی تالار وحدت به گروه تار و پود اختصاص داشت. این گروه هم با هدف اجرایی عاشقانه سعی کرد، از سازهای خود به بهترین شکل بهره ببرد. اجراهای ملایم و عاشقانه فضایی بی نظیر را در تالار وحدت رقم زد.
در سالن رودکی سانس نخست، به بخش بین الملل و گروه رنسانس از صربستان اختصاص داشت.
این گروه هم با استفاده از سازهای قدیمی و جدید غربی سبکی متفاوت را در جشنواره ارائه داد.
گروه نقش هم سعی در مدیریت هر چه بهتر سالن با اجرایی منظم و جذاب داشت.
گروه داماهی در برج آزادی در دو سانس با طرفداران پر شورش کنسرتی پر هیجان را رقم زد. این گروه موسیقی در آثارش سبکهای «پاپ»، «جَز»، «فلامنکو»، «لاتین»، «هاوس» و «ترنس» را در هم ترکیب کرده است.
مخاطبان این گروه هم گروه سنی نوجوان و جوان هستند. نکته جالب در خصوص برج آزادی نظم خوب در برنامه ها و زمان بندی آن و برخورد بسیار مناسب حراست با مخاطبان موسیقی است.
در فرهنگسرای نیاوران دو اجرا روی صحنه رفت که یکی از آن ها در بخش بین الملل بود.
گروه تریو شوسون از کشور فرانسه موسیقی غربی و سبک های شنیدنی ایفل را سوغات آورده بودند و استقبال خوب از این کنسرت، فضای خوبی را رقم زد.
سالن ایرانیان هم در دو سانس میزبان سیروان خسروی و نوازندگانش بود. خسروی مثل همیشه، با هیجان زیاد کنسرتش را اجرا کرد. هر چند به نظر می رسید، تاخیر نیم ساعته او انرژی را از سالن گرفته باشد. موضوعی که خود خسروی به آن اذعان کرد.
به این ترتیب شب هشتم جشنواره موسیقی فجر به پایان رسید و فقط دو شب از آن باقی مانده است.
انتهای پیام/