وی در ادامه افزود: در ایام منتهی به ولادت حضرت فاطمه (س) و روز مادر، اعضای وابسته ستاد این طرح به نیابت از فرزند شهید با تهیه هدیه و تندیس، روز مادر را به وی تبریک میگویند. بزرگترین رویداد حوزه ایثار و شهادت کشور در طرح مادران آسمانی رقم میخورد؛ چرا که جمعیتی بالغ بر 30 هزار مادر شهید در طرح بینالمللی مادران آسمانی تقدیر خواهند شد.
خاکی درخصوص تغییرات این طرح در بخش بین الملل اظهارداشت: تمایز اول طرح بینالمللی مادران آسمانی با طرحهای دیگر اجرا شده در کشور آن است که هر طرحی که در ایران اجرا شود، ابتدا همایشی برای آن برگزار شده و مادر شهید را به محل اجرای آن همایش میبرند. اما در طرح مادران آسمانی اعضای وابسته به ستاد این طرح به درب منزل مادر شهید رفته و روز مادر را به نیابت از فرزند شهید به مادر شهید تبریک میگویند.
وی ادامه داد: این طرح را جوانان و همسنوسالان شهدا و فرزندان شهید هستند، بهطوریکه گویی پسر آن مادر شهید روز ولادت حضرت فاطمه(س) و روز مادر را به مادر شهید تبریک میگوید. از ابتدا تا انتهای طرح ستاد بینالمللی مادران آسمانی، مردمی و خودجوش است ضمن اینکه ستاد پیگیری این طرح نیز کاملاً به صورت مردمی اداره میشود.
خاکی در مورد نحوه اجرایی شدن و شرکت مردم در این کار تصریح کرد: کانونهای فرهنگی، هیأتهای مذهبی، دارالقرآن، گروههای جهادی، تشکلهای و انجمنهای دانشجویی و دانشآموزان به صورت آتش به اختیار این اقدام بزرگ فرهنگی را اجرا میکنند.
وی با بیان اینکه سامانه ثبتنام خادمین طرح بینالمللی مادران آسمانی با آدرس www.arsh.ir امروز رونمایی میشود، گفت: هر شخصی در هر نقطهای از کشور که بنا دارد در روز ولادت حضرت فاطمه(س) و روز مادر این روز بزرگ را به مادر شهید تبریک بگوید، میتواند ضمن ثبتنام در این سایت، اسم و آدرس شهید بزرگوار را وارد کرده و ستاد بینالمللی طرح مادران آسمانی هدایا و یادبودهای این طرح را آماده خواهد کرد و به نیابت از فرزند شهید تقدیم مادر شهید میکند که ثبت نام تا تاریخ 5 اسفند است.
وی افزود: مراسم افتتاحیه رسمی طرح بینالمللی مادران آسمانی فردا عصر (پنجشنبه) در فرهنگسرای اشراق با حضور سردار نقدی معاون فرهنگی اجتماعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار خواهد شد.
خاکی ادامه داد: بخشی از خانوادههای شهدا با مشکلات مختلف دستبهگریبان هستند و شخصیتهای کشوری و لشکری و مدیران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با حضور در منزل خانواده شهید از نزدیک با این مشکلات آشنا شده و امیدواریم برکات زیادی برای خانواده شهدا داشته باشد.
وی بابیان اینکه 10 کارگروه در ستاد بینالمللی مادران آسمانی فعالیت دارند، گفت: کارگروه بانک داده،کارگروه رسانه، کارگروه تبلیغات، کارگروه بینالملل، کارگروه مالی، کارگروه تشریفات، بخش از کارگروههای طرح بینالمللی مادران آسمانی است.
وی بابیان اینکه تقدیر از مادران شهدای کشورهای عراق، لبنان، سوریه و افغانستان بهعنوان کشورهای محور مقاومت مدنظر کارگروه بینالملل طرح بینالمللی مادران آسمانی است، گفت: تقدیر از مادران شهدای آتشنشان، شهدای فاجعه منا، شهدای ترور، شهدای اقلیت، شهدای مرزبان، شهدای هستهای، شهدای 8 سال دفاع مقدس، شهدای مدافعان حرم، بخشی از شهدایی هستند که قرار است از مادران آنها در این طرح تقدیر شود.
خاکی ادامه داد: سال گذشته صداوسیما همکاری خوبی با ما انجام داد و حتی برنامه خندوانه هم تصاویر و فیلمهایی را از بخشهای مختلف ستاد مادران آسمانی تهیه کرد و علی مشهدی با حضور در منزل مادر شهید صفا و کیا، مظفری، از وی به نیابت از فرزند شهیدش تقدیر کرد.
وی افزود: به دنبال آن هستیم که فرهنگ تقدیر از مادران شهید را در روز ولادت حضرت فاطمه(س) و روز مادر گسترش دهیم، ضمن اینکه این اقدامات فقط با کارهای مردمی موفق خواهد بود و تصدیگیری دولتی در این زمینه ناموفق است، ضمن اینکه به دنبال برقراری ارتباط با گروههای فرهنگی و فعال کردن ظرفیتها و پتانسیلهای آنها هستیم و میکوشیم ارتباطات مردمی و تبادلات فرهنگی را با کشورهای مختلف حوزه محور مقاومت و داخل کشورمان با شبکهسازی توسعه دهیم.
خاکی خاطرنشان کرد: اخیراً ربات تلگرامی توسط ستاد طرح بینالمللی مادران آسمانی طراحی شده که هر کسی که با مادر شهیدی دیدار کرده و هدیهای به نیابت از فرزند شهیدش به وی اعطا کرد، میتواند با تهیه عکس این حرکت بزرگ فرهنگی را با ارسال به کانال تلگرامی پوشش دهد.
انتهای پیام/