وی ادامه داد: ایفای تعهدات منتج از تصمیمات قطعی از سال 1354 تاکنون توسط دولت و میزان اثرگذاری این تصمیمات، به صورت یک دوره عمر 75 ساله در نظر گرفته شده است و مطالبات صندوق بازنشستگی کشوری به صورت واقعی، در پایان سال 1393 بیش از 400 هزار تومان، بوده است.
معاون سرمايه گذاری و امور اقتصادی صندوق بازنشستگی کشوری در خصوص چرایی ورشکستگی صندوق های بازنشستگی، خاطرنشان کرد: من به شرایط فعلی صندوقهای بازنشستگی ورشکستگی نمیگویم و در واقع تصمیمات قبلی اخذ شده توسط دولت، صندوق بازنشستگی را دچار اختلال مالی کرده است.
شهشهانی تصریح کرد: اگر مطالبات صندوقهای بازنشستگی از طرف دولت به صورت نقدی پرداخت شود، صندوق میتواند مبالغ فوق را سرمایهگذاری کند و نتیجه این سرمایهگذاری نجات صندوقهای بازنشستگی از اختلال یا همان ورشکستگی خواهد شد که امروزه مورد بحث است.
وی افزود: میزان سرمایهگذاریهای صندوقهای بازنشستگی موجب ورشکستگی این صندوقها نشده است؛ زیرا عملا سرمایهگذاریهای صندوقها تاکنون سودآور بوده و هم این سودها، نسبت به ارزش سرمایهگذاریها قابل قبول است.
معاون سرمايه گذاری و امور اقتصادی صندوق بازنشستگی کشوری یادآور شد: اگر با دقت توجه شود مشخص میشود که برخی از سهامها 3 درصد ارزش داراییهای خود درآمد کسب کردهاند و این در حالی است که سود سهامهای مربوط به صندوقهای بازنشستگی بیش از 15 درصد بوده است، بنابراین نسبت درآمد کسب شده، نسبت منطقیای است اما این میزان درآمد جوابگوی هزینههای صندوق بازنشستگسی کشوری نیست.
انتهای پیام/