وی ضمن اشاره به اینکه جمعیتی که در کلانشهرها زندگی می کنند از نقاط مختلف کشور از جمله روستاها به شهر آمده و سکنی گزیدند، افزود: افراد با فرهنگ، مذاهب و دیدگاههای متفاوت در کلانشهرها زندگی میکنند، بدین ترتیب میتوان گفت آموزش شهروندی ضرورت بسیاری پیدا می کند.
سالاری با اشاره به اهمیت توسعه آموزش های شهروندی گفت: اگر شهروندی تخلفی انجام می دهد به این دلیل است که از عوارض و آثار مخرب کار خود آگاهی و اطلاع ندارد و یا اینکه آن تخلف در جامعه یک جرم شناخته نمی شود.
وی افزود: بسیاری از ماموریتهای مدیریت شهری برای حل مشکلات و چالشها و ابر چالشهای شهر تهران است که عملا بدون آموزش شهروندی و بدون همراه کردن شهروندان نمی توانیم آن ها را به سر انجام برسانیم.
عضو شورای شهر تهران نقش شهروندان در پیشبرد اهداف آموزشی نهادهای مختلف را پر رنگ شمارد و گفت: یکی از رویکردهای اساسی شورای شهر و شهرداری توجه جدی به حوزه آموزش شهروندی است که اساسا بدون مشارکت دهی شهروندان میسر نخواهد بود.
سالاری با اشاره به اینکه شهرداری و همه نهادها و سازمانهای مستقر در شهر تهران باید در این حوزه مهم فعالیت داشته باشند، افزود: در کشورهای توسعه یافته به این نتیجه رسیده اند که اداره شهر بدون مشارکت شهروندی امری غیرقابل دسترس خواهد بود، پس برای اینکه شهروندان با مسئولیت های خود آشنایی پیدا کنند باید همه نهادها دست به دست هم دهند.
وی درباره برنامه شورای شهر برای آموزش های شهروندی گفت: مدیریت شهری در دوره جدید یکی از مهم ترین رویکردها و اولویت هایش را حوزه های نرم افزاری قرار داده است.
انتهای پیام/