وی با بیان اینکه یکی از پروژههای 15 گانه طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی کنترل، نظارت و پر کردن چاههای فاقد پروانه و مغایر با مصالح عمومی است افزود: این مهم در کنار جلوگیری از حفر چاههای جدید، به عنوان راهکاری کلیدی برای نجات دشتها است.
رئیس اداره منابع آب شهرستان دشتستان از استقرار گروههای گشت و بازرسی در دشتهای دشتستان خبرداد و بیان کرد: با تقویت و استقرار گروههای گشت و بازرسی به عنوان یکی از مأموریتهای طرح احیا و تعادل بخشی، از انجام بخش عظیمی از تخلفات حوزه آب از جمله حفر، کف شکنی و لایروبی غیرمجاز جلوگیری به عمل آمده است.
نجاتی با بیان اینکه تمامی حفاریهای غیرمجاز به صورت شبانه انجام میگیرد تاکید کرد: گروههای گشت و بازرسی در طول هفته به صورت شبانه اقدام به گشت زنی و پلمب دستگاههای حفاری و کنترل آنان میکنند.
وی با اشاره به توقیف 24 دستگاه کمپرسور، 2 دستگاه تراکتور، 13 مورد ادوات حفاری در طول یک سال اخیر در دشتستان خاطر نشان کرد:با توفیق در نظارت و کنترل دستگاههای حفاری، حفاران غیرمجاز در ماههای اخیر اقدام به حفر چاه با چرخ چاه و به صورت دستی کردهاند.
رئیس اداره منابع آب شهرستان دشتستان با بیان اینکه این اداره موفق به توقیف 6 چرخ چاه شده است گفت: یکی از حفاران که تبعه کشور افغانستان است برای انجام روال قضایی و اخراج از کشور به مقامات مربوطه تحویل داده شده است.
نجاتی با بیان اینکه با تلاش اداره منابع آب شهرستان دشتستان و گروه گشت و بازرسی این اداره، از برداشت غیر مجاز آب جلوگیری شده است تصریح کرد: 14 حلقه چاه غیرمجاز امسال در دشتستان مسدود و مسلوب المنفعه شده که با پر کردن این چاهها از برداشت غیر مجاز 394 هزار و 800 متر مکعب آب جلوگیری شده است.
انتهای پیام/م