منصور کبگانیان دبیر ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور در تشریح دستور این جلسه گفت: در این جلسه که به بحث و بررسی پیرامون "سند ملی زیست فناوری" اختصاص داشت و به مصوبه چند سال قبل شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد تشکیل ستاد زیست فناوری؛ لازم بود این سند فرابخشی مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
وی افزود: خوشبختانه بعد از جلسات متعدد کارشناسی در دبیرخانه ستاد راهبری، در جلسه امروز این سند با 12 ماده و 6 راهبرد و 42 اقدام ملی مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: در جلسه ستاد بعد از ارائه کلیات؛ اعضاء بر لزوم نگاه واقع بینانه و متناسب با امکانات کشور و دوری از بلند پروازی در حوزه چشم اندازها تاکید کردند.
کبگانیان گفت: با توجه به برنامهریزی برای کسب سه درصد از بازار جهانی در این بخش و طرح موضوع محصولات تراریخته؛ مقرر شد با توجه به این موضوع که 50 درصد کالری مصرفی کشور وارداتی است، دستگاههای مسئول دقیقتر عمل کنند، از این 50 درصد، حدود 80 درصد محصولات تراریخته هستند.
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیر کبیر ادامه داد: با توجه به این موضوع که در مورد ذخایر ژنتیکی در ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور مصوباتی داریم، بر تقویت این حوزه نیز تاکید شد.
دبیر ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور گفت: در بخش حفاظت از ذخایر ژنتیکی و ژنوم گیاهی، جانوری و انسانی، با تاکید بر پدافند غیر عامل، هم لزوم سرمایه گذاری بیشتر احساس میشود.
انتهای پیام/
نظر خود را ثبت کنید
نظر ها