سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سردار مقیمی:

پلیس باید پرچمدار تحولات در جامعه باشد

رئیس پلیس آگاهی نیروی انتظامی گفت: پلیس باید پرچمدار تحولات در جامعه باشد و برای برخورد با تهدیدات، جرایم، ناهنجاری ها و نیز بزهکاران و مجرمان باید با تحولات جامعه حرکت کند.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سردار محمدرضا مقیمی در جلسه آموزشی مدیران و روسای پلیس آگاهی ناجا که با موضوع "مدیریت تحول سازمان" برگزار شد، اظهار داشت: برای اینکه همگام با جامعه عمل کنیم باید همواره در حال نوگرایی، تحول و بروز رسانی باشیم.

وی افزود: سازمان های موفق همواره در حال تحول هستند، از این رو مدیران و روسا باید برای پیدا کردن استراتژی ها و تکنیک های مناسب، تمرکز بسیار بالایی داشته باشند.

رئیس پلیس آگاهی ناجا با بیان اینکه برای موفقیت در مبارزه با جرم نباید از تحولات جامعه عقب بمانیم، تصریح کرد: کنترل و ارزیابی رده ها برای افزایش کارایی بسیار مهم و ضروری است تا از این طریق مهارت ها و توانمندی هایشان ارتقاء پیدا کند.

پیشرفت کارکنان در مباحث مدیریتی و خلاقانه

وی بیان کرد: یکی از دغدغه هایی که در مدیریت باید به آن توجه داشته باشیم، پیشرفت کارکنان در مباحث مدیریتی و خلاقانه است که باید مهارت ها و شور و شوق را در تحول سازمانی مورد هدف خود قرار بدهیم.

این مقام ارشد انتظامی بر افزایش مهارت و توانمندی کارکنان پلیس آگاهی تاکید و خاطرنشان کرد: هدف از تبادل اطلاعات این است که علاوه بر پاسخگویی مناسب برای هر گروه کاری، بتوانیم جوابگوی جامعه در حوزه ماموریتی خود باشیم.

پلیس باید پرچمدار تحولات در جامعه باشد

این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه پلیس باید پرچمدار تحولات در جامعه باشد، بر اهمیت آموزش در ارتقاء ماموریت های پلیس آگاهی تاکید و تصریح کرد: برای برخورد با تهدیدات، جرایم، ناهنجاری ها و نیز بزهکاران و مجرمان علاوه بر اینکه باید با تحولات جامعه حرکت کنیم باید نیروی انسانی کارآمد، کاردان و به روزی داشته باشیم تا بتوانیم توانایی همکاران خود را با استمرار دوره های آموزشی ارتقاء دهیم.

رئیس پلیس آگاهی ناجا به نقش های متفاوت مدیران در سازمان ها اشاره و تصریح کرد: این نقش ها برحسب شرایط زمانی، مکانی و نوع کار متفاوت و متغیر است و شناسایی این نقش ها در بهبود عملکرد و ماموریت ها تاثیر بسزایی دارد.

سردار مقیمی در خاتمه با اشاره به اینکه در جوامع امروز سازمان هایی موفق هستند که بتوانند دانش، بینش، رفتار و تحولات مثبتی را در مدیران و کارکنان خود ایجاد کنند، گفت: بی گمان رشد و توسعه جوامع مختلف امروز در تحولات آنها نهفته است، کوشش برای افزایش تحولات سازمانی، برای زندگی و رفاه بهتر افراد و جامعه است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.