به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حمید رئیسزاده با اشاره به بازدید شبکه دامپزشکی شهرضا از مرغداریها، اظهار کرد: بیش از 170 واحد پرورش طیور گوشتی با ظرفیت جوجهریزی ماهانه بیش از 600 هزار و چهار واحد مرغ تخمگذار با ظرفیت حدود 290 هزار قطعه، دو واحد پرورش پولت با ظرفیت حدود 180 هزار قطعه، یک واحد پرورش مرغ مادر تخمگذار، دو واحد پرورش بوقلمون و دو واحد پرورش بلدرچین در سطح شهرستان با مجوز رسمی از شبکه دامپزشکی شهرضا در حال فعالیت هستند.
وی افزود: در هر دوره پرورش از واحدهای متقاضی قبل از صدور مجوز پرورش و تولید، بازرسی بهداشتی به عمل میآید و به صورت هدفمند و یکپارچه سطح بهداشتی واحدها در هر دوره ارتقا مییابد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرضا گفت: میتوان گفت با اقداماتی که سالهای گذشته انجام شده یکی از موفقترین شهرستانها در بحث پرورش طیور در سطح استان، شهرستان شهرضا است و این شهرستان به عنوان دومین قطب تولید در زمینه پرورش طیور در استان مطرح شده است.
وی با اشاره به فعالیت کارخانجات خوراک دام، بیان داشت: شهرضا یکی از سه قطب تولید خوراک دام، طیور و آبزیان استان محسوب میشود و با داشتن 11 کارخانه خوراک و مکملهای دامی نقش عمدهای در اشتغالزایی و چرخه اقتصادی شهرستان ایفا میکند.
رئیسزاده ادامه داد: در سال 96 بیش از 28 هزار کیلوگرم خوراک از شهرستان شهرضا به کشورهای آسیایی صادر شده که نشان دهنده سطح کیفی و بهداشتی قابل قبول این محصول در شهرستان است.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به توصیههای بهداشتی در خصوص خرید محصولات محلی، خاطرنشان کرد: محلی بودن یک محصول به هیچ وجه به معنی سالم بودن آن نیست و این موضوع درباره تخممرغ محلی، شیر خام و فرآوردههای لبنی بسیار مهمتر و حساستر است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرضا گفت: توصیه اکید ما این است که مردم در هنگام خرید هرگونه محصول غذایی از هویت بهداشتی آن اطمینان خاطر پیدا کنند و پروانه بهداشتی از سازمان دامپزشکی کشور، کد محصول، کد رهگیری، تاریخ تولید و انقضا و آدرس و نام شرکت ضمیمه محصول محلی باشد.
انتهای پیام/م