سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

محدودیت های مالی برای برخی بانکهای کهگیلویه وبویراحمد

برای بانک هایی که با متقاضیان تسهیلات رونق، نوسازی و بازسازی و اشتغال روستایی همکاری نکنند محدودیت های مالی ایجاد می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛  استاندار در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع با اشاره به ظرفیت های بالای استان در زمینه های مختلف گفت: حل مشکلات در حوزه اشتغال رونق دادن به تولید است که تحقق این مهم مستلزم همکاری همه جانبه دستگاه های دولتی، بانک های عامل و بخش خصوصی است.
احمدی بررسی چالش ها و موانع واحدهای تولیدی مشکل دار استان را از اهداف اولیه این کارگروه برشمرد و افزود: بانک های عاملی که در پرداخت تسهیلات رونق و اشتغالزایی کوتاهی کنند تا پایان سال با محدودیت های منابع مالی مواجه می شوند و بانک هایی که همکاری و مشارکت خوبی داشته باشند مورد تشویق قرار می گیرند.
وی با بیان اینکه در جلسه این کارگروه مشکلات دو واحد تولیدی راکد استان به علت نداشتن تسهیلات سرمایه در گردش بررسی و دستورات لازم برای رفع مشکلات آنها صادر شد گفت: این روند به طور جد و مستمر ادامه می یابد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد اولویت پرداخت تسهیلات را هدایت آنها به سمت طرح های تولیدی و ایجاد اشتغال در استان اعلام کرد و از دریافت کنندگان تسهیلات خواست آنها را به موقع پرداخت کنند چرا که این تسهیلات ثروت مردم است و باید در چرخه رونق اقتصادی قرار گیرند.
رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت استان هم از نام نویسی 553 طرح و واحد تولیدی مشکل دار در سامانه بهین یاب برای اخذ تسهیلات رونق، نوسازی و بازسازی خبر داد و گفت: از این تعداد 384 طرح آن به مبلغ 260 میلیارد تومان به بانک های عامل معرفی شدند.
دیودیده افزود: از این تعداد طرح معرفی شده به بانک به 60 طرح مبلغ 31 میلیارد و 800 میلیون تومان تسهیلات رونق پرداخت شد و بقیه هم در دست بررسی و اقدام است.محدودیت های مالی برای بانکها در صورت همکاری نکردن
وی همچنین از معرفی 60 واحد تولیدی مشکل دار استان به مبلغ 90 میلیارد تومان به بانکهای عامل در بخش نوسازی و بازسازی خبر داد و گفت: از این تعداد تنها 4 طرح به مبلغ 9 میلیارد و 200 میلیون تومان موفق به اخذ تسهیلات شدند.
دیودیده افزود: در بخش معدن هم 17 طرح به بانک های عامل استان معرفی شد که هیچ کدام از صاحبان این طرحها موفق به دریافت تسهیلات نشدند.
وی گفت: از فردا جلساتی به صورت مجزا با حضور متقاضیان طرحها، کارشناسان بانک مربوطه و صنعت و معدن و تجارت تشکیل و مشکلات بین بانکها و متقاضیان مورد بررسی و راهکارهای لازم برای رفع آنها اتخاذ می شود.
دیودیده همچنین از تشکیل تیم نظارتی به منظور کنترل و نظارت بر تسهیلات دریافتی از سوی متقاضیان طرحهای تولیدی خبر داد.
دبیر کمیسیون هماهنگی بانکهای عامل استان هم از در نظر نگرفتن برخی موارد در پرداخت تسهیلات توسط بانکهای عامل استان خبر داد و گفت: توجه نکردن به چکهای برگشتی متقاضیان ،لحاظ نکردن تعهدات غیرجاری مشتریان و نسبت مالکانه آنها از جمله این موارد است.
امیری افزود: در کنار اینها بانکهای عامل بر اساس قوانین بانکی صورت حسابها ،اهلیت و ظرفیت پرداخت اقساط متقاضیان را به طور جد بررسی می کنند و درصورت نداشتن مشکل، تسهیلات رونق،بازسازی،نوسازی و اشتغالزای روستایی به متقاضیان پرداخت می شود.

انتهای پیام/غ

نام نویسی 553 طرح و واحد تولیدی در سامانه بهین یاب

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.