وی بستر حرکت بانکها را موجب تحت فشار قرار گرفتن تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی دانست و اظهار کرد: بخش صنعت در کشور ما پشتیبان و حامی ندارد و به تولیدکننده به عنوان یک فرد سوداگر و تضییع کننده اموال بیت المال نگاه میشود.
سالاری با بیان اینکه اقتصاد کشور ضعف ساختاری و بنیادی دارد و تکلیف ما در عرصه اقتصاد نامشخص است به طرح چند سئوال در این رابطه پرداخت و افزود: در کشور ما دولت حاکم است یا تاجر؟ دولت حامی فعالان اقتصادی است یا رقیب و دشمن آنها؟ بانکها برای سوادگری و جلب منفعت بیشتر ویادر حمایت از عرصه تولید و اشتغال فعالیت میکنند .
دادستان عمومی و انقلاب کرمان با اشاره به اینکه در جامعه ما گاهی سازمانهای حاکمیتی با وجود برخی قوانین به جای گره گشایی گره ایجاد میکنند گفت: سازمانهای عمومی در خدمت فعالان اقتصادی هستند یا مانع حرکت آنها؟ ابزار حاکمیتی تسهیل کننده امور فعالان اقتصادی است ویا بازدانده آنهاست؟
وی اظهار کرد: تولیدکننده به عنوان قوه محرکه جامعه، بی دفاع و بی پناه است و حامی ندارد و از سوی دیگر هیچ حقی برای فعالان اقتصادی در نظر گرفته نشده است.
سالاری به ضعف موجود در ابزارهای حاکمیتی اشاره و تصریح کرد: در کل کشور جهتگیری همه ابزارهای حاکمیتی از جمله نیروهای نظارتی، سازمانی و حتی قضات به بهانه تضییع نشدن اموال بیت المال، در راستای حمایت از بانک هاست.
انتهای پیام/ح