وی با بیان اینکه نقشه جامع علمی کشور دارای دهها هزار سند پشتیبان است خاطر نشان کرد:سند جامع علمی حداقل چهارسال تدوین شده و به اذعان نخبگان علمی کشور سند بسیارخوبی است که راهکارها و اقدامات خوبی را برای رسیدن به چشم انداز مورد نظر فراهم کرده است.
مدیرکل ترویج و گفتمان ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور با اشاره به اینکه نخبگان، اقشار دانشگاهی و به نوعی همه اقشار جامعه با این نقشه آشنا میشوند افزود: اجرایی شدن سند جامع علمی نیاز به مشارکت نهادها و وزارتخانههای مرتبط است به این ترتیب این فرهنگ در سطح عمومی و نخبگان ایجاد میشود.
جعفری تاکید کرد: ترویج جایگاه نقشه سند جامع علمی در سطوح مختلف نیازمند جریان رسانهای خیلی قوی و گسترش این موضوع در فضای مجازی است.
وی افزود:قطعا اگر این نقشه دقیق و با اهدافی که برای آن تدوین شده، اجرایی شود، مردم میتوانند از فناوریهای مورد نیاز به شکل ملموس استفاده کنند.
مدیرکل ترویج و گفتمان ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور بیان کرد: این فناوریها شامل فناوری هوافضا و سایر فناوریهایی میشود که میتواند زندگی مردم را متحول کند و به این ترتیب استقلال کشور نیز در این زمینهها بیشتر حفظ میشود.
جعفری،اصلیترین هدف تدوین نقشه جامع علمی کشور را ارتقاء جایگاه علم و فناوری ایران اسلامی دانست و تصریح کرد: بر اساس نقشه جامع علمی، ایران باید وهاب بین المللی علم و فناوری در منطقه و جهان اسلام شود.
وی با بیان اینکه سند دانشبنیان استان بوشهر در مرحله نهاییسازی و تصویب در شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار دارد تصریح کرد: سند جامع علمی استان بوشهر، سند پیشرفت دانش بنیان و به عنوان سند پایلوت و پیشتاز است و این سند در آینده نزدیک ابلاغ میشود.
انتهای پیام/پ