وی با اشاره به آیهای از قرآن کریم افزود: اصلاح و تربیت مددجویان بعد از بُعد امنیت شعار اصلی سازمان زندانها است.
مدیرکل زندانهای استان همدان تصریح کرد: رسالت ما در سازمان زندانها، اصلاح و تربیت مجرمین و به خطارفتگان جامعه است و نماز مؤثرترین فعالیت در اصلاح و تربیت مددجویان است.
وی با بیان اینکه 31 روحانی در زندانهای استان مشغول به فعالیت هستند، افزود: این روحانیون علاوه بر اقامه نماز به صورت جماعت برنامههای آموزش احکام، نماز و قرآن را نیز بر عهده دارند و بیشترین روحانیون در زندان مرکزی همدان فعالیت میکنند.
محمدیاری ادامه داد: در تمام زندانهای استان نمازهای ظهر و عصر و مغرب و عشاء به صورت جماعت اقامه می شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به اندرزگاه قرآنی در زندان همدان اشاره کرد و افزود: در اندرزگاه قرآنی ما مددجو حافظ یک جزء تا 30 جزء قرآن کریم را داریم که آموزشهای لازم را سپری میکنند و به صورت داوطلبانه و به دور از هرگونه اجبار به حفظ قرآن کریم میپردازند.
مدیرکل زندانهای استان همدان با اشاره به برنامههای مذهبی بند قرنطینه تأکید کرد: در زندانهای استان برای فردی که حتی چند ساعت در زندان حضور دارد نیز برنامههایی تدوین شده که شامل تصحیح حمد و سوره و اذکار نماز و آشنایی مقدماتی با احکام است.
وی یادآور شد: با وجود مشکلات اقتصادی، در امر زیباسازی و تجهیز نمازخانههای زندانهای استان اقدامات ویژهای انجام شده و در زندانها مکانی مناسب به این امر اختصاص داده شده است.
محمدیاری با اشاره به مفروش کردن تمام نمازخانههای زندانهای استان با فرشهای سجادهای، طرح ابتکاری سنگ تیمم و دستورالعمل تصویری استفاده از این طرح را از اقدامات سال جاری بر شمرد و افزود: این طرح در تمام نمازخانهها اجرایی شده است.
وی گفت: تمام نمازخانههای زندانهای استان به فرشهای سجادهای بسیار زیبا تجهیز شدهاند که با هدف برگزاری نماز جماعت با شکوه مددجویان و سایر برنامه های مناسبتی فرهنگی مذهبی انجام شده است و شرایط مناسبی برای برگزاری فعالیتهای مناسبتی در ایام مختلف سال و سایر برنامهها که می تواند زمینه توسعه برنامه های معنوی و مذهبی را فراهم سازد ایجاد کرده است.
مدیرکل زندانهای استان همدان عنوان کرد: این اداره طی سالهای پیاپی عنوان دستگاه شایسته تقدیر ویژه را به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام/خ