به گفته وی با توجه به هزینه های بالای تولید، مرغداران در فروش هر کیلو مرغ با زیان حداقل هزار تومانی در بازار روبهرو هستند.
حجت با اشاره به اینکه واسطهها در کاهش قیمت مرغ حلقه مهمی به شمار میروند، افزود: اکنون واسطهها با کاهش قیمت مرغ زنده درصدد هستند تا سود این صنعت را عاید خود کنند، چرا که با وجود ثبات قیمت مرغ در سه سال اخیر تغییر چندانی در میزان خرید مردم اتفاق نیفتاده است.
این مقام مسئول ادامه داد: با توجه به آنکه اتحادیه پرنده و ماهی هیچگونه حق قانونی درباره اعلام مرغ زنده ندارد، اتحادیه از وزارت جهاد کشاورزی تقاضا داریم که جلوی این امر را بگیرد تا مرغداران با زیان انباشته روبهرو نشوند.
وی از آغاز جوجه ریزی شب عید خبر داد و گفت: در صورت استمرار افزایش قیمت نهاده ها در بازار، مرغداران توان تولید برای مراحل بعدی خود را ندارند که انتظار میرود بازار از بحران فعلی خارج شود و قیمت مرغ به تعادل برسد.
عضو اتحادیه مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه ستاد تنظیم بازار نرخ متعادل هر کیلو مرغ را 7 هزار و 500 تا 7 هزار و 800 تومان اعلام کرد، گفت: با توجه به آنکه کاهش قیمت مرغ در شرایط فعلی تنها بر شانه مرغداران سنگینی میکند، انتظار میرود که با تدابیر اندیشیده شده قیمت مرغ در روزهای آتی به سمت و سوی قیمت تعادلی خود پیش رود.
حجت با اشاره به فعال بودن سامانه جوجه ریزی و روند مناسب تولید مرغ، تصریح کرد: با ورود شرکت پشتیبانی امور دام به بازار و خرید مرغ جهت جلوگیری از افت قیمت و توزیع مناسب نهاده ها، قیمت مرغ به تعادل خواهد رسید.
گفتنی است، اکنون قیمت هر کیلو ران مرغ با کمر 6 هزار و 200 تومان، ران مرغ بدون کمر 7 هزار و 200 تومان، سینه با کتف 13 هزار، سینه بدون کتف 14 هزار ، فیله مرغ 15 هزار و مرغ در خرده فروشی 7 هزار و 200 تومان است.
انتهای پیام/