این فتنه از مدتها پیش در اتاقهای فکری – عملیاتی «سیا» کلید خورده بود و آمریکاییها بعنوان دشمنان شماره یک ملت ایران با گردآوردن همه گروههای معاند، تدارک ویژهای برای آن دیده بودند که البته مانند گذشته بواسطه بصیرت ملت و اتحاد مسئولان حول محور اصل مترقی ولایت فقیه، شکستی مجدد را تجربه کردند.
فتنه آمریکایی زمستان ۹۶ با اسم رمز «معیشت» و با هدف نهایی آشوبافکنی و اغتشاشگری در مرحله اول و تسلیح افراد مزدور و دستنشانده برای کشتار مردم در مرحله دوم، طراحی شده بود. فتنهافروزان بر مبنای مدل نتیجه گرفته خود در لیبی بر آن بودند تا از پیرامون، آشوبها را به مرکز بکشانند و سپس مدل تجربه کرده خود در سوریه یعنی گسیل سلاح و تروریستهای اجارهای را اجرا کنند که اقتدار فزآینده امنیتی و اطلاعاتی نظام جمهوری اسلامی طرح شوم آنها را در نطفه خفه کرد.
فتنه ۹۶ اگر چه ابعاد به مراتب کمتری نسبت به فتنههای قبلی علیه نظام اسلامی داشت، اما دست استکبار و ایادی آنها در طراحی آن آشکار است و اطلاعات مخابره شده حاکی از آن است که اتاق عملیات این فتنه از مدتها پیش با مشارکت همه دشمنان ملت ایران و مشخصا مثلث آمریکایی – صهیونیستی و یکی از رژیمهای مرتجع فاسد و پولدار منطقه و اشراری همچون منافقین و سلطنتطلبان شکل گرفته بود.
دونالد ترامپ
چهلوپنجمین رئیسجمهور آمریکا از همان ابتدای شروع کارش در کاخ سفید، مقابله با نظام و ملت ایران را در زمره اولویتهای کاری خود تعریف کرد. او در گام نخست به نقض توافق هستهای روی آورد و از اجرای تعهدات آمریکا وفق این توافق سرباز زد. ترامپ به موازات تلاش برای محروم کردن ملت ایران از مزایای اقتصادی برجام، اتاق فکری را در دو نهاد آمریکایی برای طراحی عملیات خرابکارانه در ایران تشکیل داد.
به دستور ترامپ، در سازمان جاسوسی آمریکا (سیا)، میز ویژهای برای بررسی راهکارهای ضربه زدن به نظام و مردم ایران تشکیل شد. ماموریت این میز بر عهده افسر اطلاعاتی کارکشته آمریکاییها یعنی «مایکل دی آندرا» گذاشته شد. پس از انتصاب دیآندرا، یکی از دیپلماتهای باسابقه آمریکایی با نام «سوزان ملونی» در حساب کاربریاش در توئیتر نوشت که «استراتژی تغییر نظام ایران در دستور کار ترامپ قرار گرفته و آنچه مشخص است آنکه این استراتژی برای منافع آمریکا مضر است».
همچنین در شورای امنیت ملی آمریکا هم به دستور ترامپ، موضوع ایران به طور ویژه مورد رسیدگی قرار گرفت. برای این منظور میز ایران در شورای مزبور تعبیه شد و مسئولیت آن بر عهده یک کهنه سرباز حاضر در جنگ عراق با نام «جول ری بورن» گذاشته شد. این فرد از جمله ایرانستیزترین اعضای امنیتی دولت ترامپ محسوب میشود.
رکس تیلرسون
وزیر خارجه دولت ترامپ که پیش از تصدیگری دستگاه دیپلماسی آمریکا یک دلال دانهدرشت نفتی بود، بیش از هر وزیر خارجهای در آمریکا مستقیما از تلاشش برای براندازی نظام ایران سخن گفته است.
تیلرسون، ۱۵ اکتبر (۲۳ مهر) طی مصاحبهای با «سی ان ان» از ضرورت براندازی نظام ایران سخن گفت. اظهارنظری که پیشتر نیز از جانب او مطرح شده بود و به عیانترین شکل ممکن بیانگر رویکرد خصمانه سردمداران واشنگتن در قبال ملت و نظام ایران است.
وزیر خارجه آمریکا در تاریخ ۲۴ خرداد سال جاری نیز در کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان این کشور در بخشی از سخنانش پیرامون ایران بار دیگر از تلاش برای براندازی نظام جمهوری اسلامی سخن گفت و تصریح کرد که «سیاست ما حمایت از عناصر اپوزیسیون برای براندازی نظام ایران است»!
وزیر خارجه آمریکا، چهار روز پیش از این اظهارات مداخله جویانه و خارج از عرفش، طی سخنانی در خصوص مناقشه قطر و عربستان، برای نام بردن از خلیج فارس از واژهای مجعول استفاد کرده بود که با واکنشهای زیادی مواجه شد!
مایکل دیآندرا
او را شاهزاده سیاه یا شاهزاده تاریکی نامیدهاند. افسر اطلاعاتی زبده سرویس جاسوسی آمریکا که در اغلب ماموریتهای جنایتکارانه «سیا» نقش اصلی را برعهده دارد.
«دیآندرا» در سال ۲۰۰۶ مدیر دفتر عملیات مبارزه با تروریسم سیا بود. آنطور که نیویورک تایمز تصریح کرده است، دیآندرا از طراحان نقشه به دام انداختن «اسامه بن لادن» سرکرده گروه تروریستی القاعده بوده است. اتفاقی که در سال ۲۰۱۱ در ابیتآباد پاکستان رخ داد.
دیآندرا همچنین پروژه ویژه استفاده از پهپادها را برای هدف قرار دادن مناطقی در پاکستان و یمن به اسم ضربه زدن به عناصر القاعده مدیریت کرده است. پروژهای که بیش از عناصر القاعده، مردم عادی و بیگناه را در وزیرستان پاکستان و صعده یمن به کشتن داد!
این عنصر برجسته سرویس جاسوسی آمریکا، پس از ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ از مشارکتکنندگان اصلی در پروژه ایجاد رعب و وحشت علیه اقلیت ساکن در آمریکا بویژه مسلمانان بوده است. وی به انجام بازجوییهای خشن و استفاده از شگردهای بیرحمانه شکنجه علیه مظنونانِ اغلب بیگناه شهره بوده است.
مایکل دیآندرا مغز متفکر عملیات ترور شهید عماد مغنیه، از فرماندهان شاخص حزبالله لبنان در سال ۲۰۰۸ در دمشق بود؛ عملیاتی که با انفجار یک خودروی بمبگذاری شده از سوی گروهی از جاسوسان سیا و با همکاری سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی (موساد) انجام شد.
پس از روی کار آمدن ترامپ در آمریکا و معرفی «مایک پمپئو» بعنوان رئیس سیا، «دیآندرا» بعنوان مسئول میز ایران در سرویس جاسوسی آمریکا ماموریت یافت تا به هر شیوه ممکن در جهت تخریب و توطئه علیه ملت و نظام ایران فعالیت کند.
مارک دوبوویتز و بنیاد FDD
او مدیر اجرایی بنیادی موسوم به «دفاع از دموکراسی» است؛ بنیادی که بازوی عملیات نرم سرویس جاسوسی آمریکا محسوب میشود.
بنیاد دفاع از دموکراسی با نام اختصاری FDD شناخته میشود. دفتر مرکزی آن در واشنگتن دی سی است. این بنیاد وابسته به طیف نومحافظه کاران آمریکایی است و تمرکز مطالعاتی آن بر روی مباحث مرتبط با سیاست خارجی و امنیت ملی آمریکاست.
حمایت بی حد از رژیم صهیونیستی و دشمنی با جمهوری اسلامی ایران، دو مشخصه بارز بنیاد دفاع از دموکراسی است. حامیان مالی این بنیاد اکثرا از مرتبطین لابی صهیونیستها هستند؛ «شلدون ادلسون» کازینودار سرشناس لاس وگاسی که زمان خواهان حمله به ایران با بمب اتم شده بود، از حامیان مالی بنیاد دفاع از دموکراسی محسوب میشود.
بنیاد FDD پس از حوادث ۱۱ سپتامبر به محفلی برای استراتژیستهای آمریکایی بدل شد. گردانندگان این بنیاد صراحتا اسلام را مهمترین ایدئولوژی رقیب خود معرفی کردهاند و اولویت خود و سازمان متبوعشان را مقابله با تفکر اسلامی اعلام داشتهاند.
بنیاد دفاع از دموکراسی بازوی فکری و اجرایی سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) محسوب میشود؛ بخش عمده بودجه این بنیاد نیز مستقیما از سوی سازمان سیا تامین میشود؛ اداره کنندگان FDD عمدتا از اعضای برجسته سازمان سیا و مشاوران امنیت ملی روسای جمهور سابق آمریکا هستند.
یکی از ابزارهای دستاندرکاران بنیاد FDD برای پیشبرد جنگ نرم، به راه انداختن کودتاهای مخملین در کشورهای متضاد با منافع آمریکاست. این بنیاد با حمایت سیاسی، رسانهای و مالی از جریانات مخالف برخی از دولتهای هدف، زمینه تنش و اغتشاش سیاسی و براندازی نرم حکومت قانونی این کشورها را کلید میزند. پروژهای که در برخی ازکشور تازه استقلال یافته شوروی سابق از جمله گرجستان، قرقیزستان، اکراین و… صورت گرفت.
مارک دوبوویتز که بعنوان مدیر اجرایی بنیاد دفاع از دموکراسی فعالیت میکند، از افراد و مشاوران نزدیک به ترامپ است. وی چندی پیش نسخهای برای رئیسجمهور آمریکا جهت مقابله با ایران پیچید که محتوایش با نحوه فعالیت ایذایی عوامل آشوبهای اخیر در ایران بسیار مشابه بود و اصلا گویی هدف، اجرای مو به موی دستورات همان نسخه بود.
دوبوویتز به ترامپ پیشنهاد کرده بود که دو خط را علیه ایران به موازات هم پی بگیرد؛ خطِ تشدید فشار اقتصادی و تحریم علیه ملت ایران به موازات حمایت از آن بخش از عناصر اپوزیسیون ایران که سابقه اقدامات شرارتآمیز دارند. (مشخصا گروهک تروریستی منافقین)
بیتردید در فتنه در نطفه خفه شده زمستان ۹۶، تعداد عناصر بیرونی که دشمنان تابلودار ملت ایران هستند، بیش از موارد مذکور بود که طبیعتا پرداختن به نام و حوزه فعالیت آنها در این مقال نمیگنجد.
همچنین در این رابطه توطئه صهیونیستها را نباید از قلم انداخت و از ظهور پروژههای فتنهگرانه جدید آنها باید مراقبت کرد. چرا که آمریکاییها و صهیونیستها علیرغم شکست خفتبار در پروژه آشوبافکنی اخیرشان، برای ضربه زدن به ملت ایران بیکار نخواهند نشست؛ بویژه آنکه بدانیم در اواسط ماه دسامبر (اواخر آذرماه) هیئتی صهیونیستی به سرپرستی مشاور امنیت ملی نتانیاهو و دیگر مقامات نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی با گروهی از مقامات آمریکایی از جمله مشاور امنیت ملی کاخ سفید و نمایندگان نظامی و اطلاعاتی آمریکا در واشنگتن دیدار کردند و در آن دیدار کارگروههایی مشترک را جهت ضربه زدن به ایران و جلوگیری از اقتدار منطقهای کشورمان تاسیس کردند.
فعالیت یک مثلث
حضرت آیت الله خامنه ای صبح روز گذشته - سهشنبه - در دیدار هزاران نفر از مردم قم با تجلیل و تحسین حرکت عظیم، پر شور، بهموقع و منسجم ملت در روزهای اخیر، به تشریح ابعاد و لایه های مختلف توطئه دشمنان برای سوءاستفاده از مطالبات به حق مردم پرداختند.
ایشان در بخشی از بیاناتشان گفتند: قرائن و شواهد اطلاعاتی نشان می دهد که این قضایا سازماندهی شده بوده و در شکل گیری آن، یک مثلث فعال بوده است. ایشان افزودند: یک رأس این مثلث، امریکا و صهیونیستها بودند که طراحی را انجام دادند و چند ماه برروی این طراحی کار کردند و بنای آنها این بود که حرکت ها از شهرهای کوچک شروع شود تا به مرکز برسد.
رهبر انقلاب اسلامی گفتند: رأس دوم این مثلث، یکی از دولتهای پولدار خلیج فارس است که هزینه این نقشه را تأمین کرد و رأس سوم نیز، پادوها بودند که مربوط به سازمان آدمکش منافقین هستند و از ماهها قبل آماده بودند.
منبع:میزان
انتهای پیام/