وی با قدردانی از توجه ویژه دولت به بخش بهداشت و سلامت و پیگیریهای مسئولان بهداشت و درمان خاش بیان کرد: مرکز خدمات جامع سلامت روستایی نجف آباد با زیربنای ۴۴۵ مترمربع و پیشرفت فیزیکی حدود ۶۵ درصد از محل اعتبارات ملی، ۶ پایگاه اورژانس جاده ای، خانه بهداشت و چندین پانسیون در روستاهای بخش مرکزی خاش در حال ساخت است که با اتمام طرحهای فوق مردم منطقه از خدمات این طرحها بهره مند میشوند.
وی ادامه داد: تنها در سه سال گذشته ۳۴ پروژه بهداشت و درمان با ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار شامل طیف گستردهای از طرحهای مورد نیاز در بخش مرکزی خاش اجرا شده است.
بخشدار مرکزی خاش گفت: با تقویت اعتبار بخش بهداشت و درمان در سالهای ۹۴، ۹۵ و ۹۶ و بر اساس نگاه توسعه متوازن وزارت بهداشت و درمان و توجه ویژه دولت به توسعه بخش بهداشت و درمان در مناطق کمتر توسعه یافته و محروم، حدود ۱۴ خانه بهداشت از جمله خانههای بهداشت عباس آباد، کارواندر، گزو، موتور جمهوری، موتور قادربخش، میرزا آباد، ناصرآباد، روتک، پدگان و همچنین ۴ مرکز جامع سلامت روستایی بیلری، اسلام آباد گرنچین، ناصری، نجف آباد و ... در حال ساخت است و یا مورد بهره برداری قرار گرفته اند.
شجاعی افزود: هشت مرکز بهداشتی درمانی، ۴۷ خانه بهداشت و ۶ پایگاه اورژانس بین جادهای در بخش مرکزی خاش فعالند که تمامی مراکز دارای یک یا ۲ پزشک بوده و ۲ درمانگاه اسماعیل آباد و بیلری دارای دندانپزشک نیز هستند و در مجموع رضایتمندی خوبی در سطح روستاهای بخش مرکزی از دست اندرکاران بهداشت و درمان، پزشکان روستایی و بهورزان و کادر سلامت وجود دارد.
انتهای پیام/گ