سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رسولی:

ذخیره استراتژیک کودهای پایه مطلوب است

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گفت: امسال تأمین، توزیع و تدارک انواع کودهای کشاورزی طبق برنامه ابلاغی بسیار مطلوب است.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، حمید رسولی مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با اشاره به عملکرد ۹ ماه این شرکت در تامین و توزیع کود، اظهار کرد: از میزان کود تامین شده، ۱.۵ میلیون تن معادل ۶۵ درصد در شبکه های توزیع اقصی نقاط کشور تحویل و در اختیار کشاورزان قرار گرفته است.

وی تأمین، تدارک و توزیع انواع کودهای کشاورزی طبق برنامه ابلاغی امسال را بسیار مطلوب دانست و افزود: هیچ گونه کمبودی در هیچ یک از انواع کودهای ازته، فسفاته و پتاسه وجود ندارد.

کودهای کشت بهاره در دست تدارک است

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی، ذخیره استراتژیک کودهای پایه (ازته، فسفاته و پتاسه) را مطلوب بیان کرد و گفت: اکنون در حال تدارک کودهای مورد نیاز کشت بهاره هستیم.

روند نزولی واردات کودهای شیمیایی

وی سهم تولید داخلی نسبت به برنامه تامین و تدارک امسال را بیش از ۸۸.۴ درصد اعلام کرد و افزود: سهم واردات نسبت به برنامه ابلاغی در سال جاری ۱۱.۶ درصد بوده است که بیانگر روند نزولی واردات کودهای شیمیایی از خارج از کشور و افزایش قابل توجه سهم تولید داخلی امسال  است.

۲۱ قرارداد کودی حاصل مناقصه های داخلی

رسولی تصریح کرد: امسال بیش از ۱۰ مرحله مناقصه داخلی برای خرید کودهای فسفاته و پتاسه برگزار شده که حاصل آن انعقاد بیش از ۲۱ قرارداد با تولیدکنندگان داخلی بوده است.

به گفته وی، پس از برگزاری آخرین مرحله مناقصه داخلی به منظور اطمینان از این که تمامی ظرفیت های داخلی به کار گرفته شده، از طریق جراید و وب سایت شرکت طی دو مرحله فراخوان عمومی از تولیدکنندگان داخلی به عمل آمد و به اطلاع آنان رسانده شد که چنانچه تولیدکننده دیگری وجود دارد که تاکنون موفق به انعقاد قرارداد با شرکت خدمات نشده است با مراجعه به شرکت از ظرفیت تولیدات آن استفاده شود.

برنامه خودکفایی تولید کودهای فسفاته و پتاسه

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی چشم انداز تولید داخلی کودهای فسفاته و پتاسه را بسیار مثبت ارزیابی کرد و افزود: امیدواریم همانگونه که در کودهای ازته به طور کامل خودکفا شدیم بتوانیم در تولید کودهای فسفاته و پتاسه نیز در یک برنامه میان مدت به طور کامل خودکفا شویم.

وی ادامه داد: طی روزهای آتی دو کارخانه بزرگ تولیدکننده کودهای فسفاته و پتاسه در استان های یزد و سمنان ورود پیدا کرده اند که این امر می تواند کشور را در مسیر خوداتکایی و خودکفایی قرار دهد به طوری که با آغاز تولید این دو کارخانه بزرگ و مهم، سهم واردات کودهای فسفاته و پتاسه به کمتر از ۱۰ درصد خواهد رسید.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.