وی با اشاره به اینکه سوادآموزی در استان همدان حدود 107 درصد محقق شده است، افزود: خوشبختانه در نواحی آموزشی یک و دو همدان این پوشش سوادآموزی بسیار مناسب بوده است.
معاون سوادآموزی آموزشوپرورش استان همدان با بیان اینکه در ناحیه یک آموزشوپرورش همدان سوادآموزی 123 درصد و در ناحیه دو 134 درصد محقق شده است، عنوان کرد: در قهاوند میانگین سوادآموزی 103 درصد بوده است.
پور داود با تأکید بر اینکه سوادآموزی در کشور ما پشتوانه قوی دارد که اولین پشتوانه آموزههای وحیانی و دینی است، تصریح کرد: فرمان تاریخی امام راحل در سال 58 مبنی بر تشکیل سازمان سوادآموزی، فرامین مقام معظم رهبری، اصل 30 قانون اساسی و ورود سند تحول بنیادین آموزش در حوزه سوادآموزی از جمله پشتوانههای مهم سوادآموزی است.
وی با اشاره به اینکه سوادآموزی از جمله اولویتهای جهانی، ملی و منطقهای است، ابراز کرد: در نظام جمهوری اسلامی ایران و ارکان حکومتی به سوادآموزی توجه ویژهای شده است.
معاون سوادآموزی آموزشوپرورش استان همدان ادامه داد:شهرستان همدان رتبه اول باسوادی در سطح استان را دارد، تأکید کرد: 97 درصد از شهروندان در نواحی یک و دو آموزشوپرورش و ناحیه قهاوند همدان باسواد هستند.
پور داود تاکید کرد: در استان همدان دو مرکز یادگیری وجود داشت که یکی در همدان فعال و دیگری در ملایر غیرفعال بود، اظهار داشت: علاوه بر فعال شدن مرکز یادگیری محلی ملایر امسال دو مرکز یادگیری نیز در حواشی شهر همدان به افتتاح و بهرهبرداری رسد.
انتهای پیام/ب