امام جمعه تبریزبر ضرورت اطلاع رسانی فعالیت های این مجتمع تاکید کرد و ادامه داد: متاسفانه این مجموعه علیرغم اقدامات بسیار خوبی که انجام داده برای مردم استان شناخته شده نیست و بهتر است بیش از پی در این زمینه اقدام شود.
وی تاکید کرد: مس سونگون زمانی موفق تر خواهد شد که یک واحد ذوب نیز در کنار آن فعالیت کند و چنین نباشد که برکات آن، شهرهای جنوبی کشور را هم شامل شود.
وی از قطع ارسال مس به کرمان و استان های دیگر ابراز خرسندی و خاطرنشان کرد: رویکرد صادرات محوری در سونگون، یکی از بهترین سیاست های اتخاذی توسط مدیریت آن است و امیدوار استمرار داشته باشد.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم با بیان اینکه مجتمع عظیم مس سونگون مصداق بارز اقتصاد مقاومتی است، تصریح کرد: اشتغالزایی برای بیش از سه هزار و ۵۰۰ نفر در این مجموعه، برکت برای استان به همراه دارد و کمک حال اقتصاد کشور است.
وی ادامه داد: مس سونگون با فعالیت های خود هم در حوزه اشتغال و هم در حوزه تولید، خوش درخشیده و آمار کشفیات و صادرات این مجموعه بسیار خوشحال کننده است.
وی گفت: جای افتخار است که مس سونگون، فعالیت هایی را در ارتباط با کشف معادن جدید آغاز کرده و امیدوارم با کشف معادن جدید، به ظرفیت معدنی استان افزوده شود.
امام جمعه تبریز در بخش دیگری با تشریح مهم ترین الزامات اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: فرهنگ مصرف داخلی باید با افزایش تولید به شرط بهبود کیفیت همراه باشد که در این صورت می توان در راستای تحقق واقعی اقتصاد مقاومتی گام برداشت.
وی افزود: دستگاه های دولتی، سازمان ها، وزارتخانه ها باید استفاده از هرگونه کالای خارجی را به شرط بهبود کیفیت تولیدات داخلی ممنوع اعلام کنند و در تحقق این مهم نیز مصمم باشند.
انتهای پیام/خ