این کارشناس بازار سهام در پاسخ به این سوال که دلیل کاهش سودآوری برخی از شرکتهای بورسی چیست؟، تصریح کرد: میتوان گفت که سود این شرکتها کم نشده است چرا که براساس گزارشها سود بورسهای جهانی پایین نیامده است.
طحانی با بیان اینکه روند شرکتهای بورسی رو به افزایش است، یادآورشد: روند این شرکتها روند صععودی دارد، چرا که سرمایهگذاران، سهام بیشتری میتوانند از این شرکتها دریافت کنند.
وی در پاسخ به این سوال که افزایش نرخ ارز در سودآوری شرکتهای بورسی تأثیرگذار است یا خیر، افزود: به طور قطع افزایش نزخ ارز میتواند تأثیرات مثبتی داشته باشد، چرا که سرمایهگذاری در این بخش، صادرات محور هستند و شرکتهایی همچون فولادسازی و پتروشیمی که جزء شرکتهای بزرگ در بورس به حساب میآیند از افزایش نرخ دلار بهره میگیرند.
در ادامه علی موسوی کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با خبرنگار بورس،بانک و بیمه ، دراین باره گفت: به علت برخی سیاستها برخی ذخایر همچون انرژی و فلزات افزایش یافته است.
این کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: شرکتهای بورسی تحت تأثیر نرخ جهانی است و هرقدر این نرخ جهانی بالا رود به مراتب میتواند در شرکتهای بورسی و بازار تأثیر داشته باشد.
موسوی در ادامه افزود: باید توجه داشت که بازارهای مالی نسبت به اعلام رخدادهای کلان اقتصادی در سایر بازارها نظیر تغییرات قیمت طلا در بازار کالا، نرخهای بهره و سود اوراق مشارکت در بازار پول یا تغییرات نرخ تورم به عنوان متغیر پولی و اقتصادی با اهمیت، حساس هستند. هر رویداد قابل توجه میتواند قیمت داراییهای مالی به خصوص سهام را بالا و پایین ببرد.
انتهای پیام/