به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛فرشاد بهآفرین معاون صنایعدستی سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجانشرقی در جلسه هماندیشی کمیسیون صنایعدستی، فرش، گردشگری و خدمات اتاق بازرگانی تبریز با موضوع ایجاد کارگروه اجرایی فرش دستباف برای رویداد تبریز پایتخت کشورهای اسلامی در سال ۲۰۱۸ گفت: از دو سال گذشته کارگروههای متعددی در رابطه با صنایعدستی وجود دارد و برخی مصوبات به اندازه مصوبات ملی نیز اقداماتی صورت گرفته است.
وی با تاکید به اینکه بخش دولتی به تنهایی قادر به انجام کارها و برنامهها نیست، افزود: قطعاً اگر بخش خصوصی وارد عمل نشود نمیتوانیم موفقیتی را حاصل کنیم.
معاون صنایعدستی سازمان میراث فرهنگی،گردشگری و صنایعدستی استان آذربایجانشرقی با اشاره به اینکه در بخش خودمان برنامههای زیادی برای تبریز ۲۰۱۸ ارائه شده است، تصریح کرد: NGOها برنامههای زیادی ارائه دادهاند و نحوه مشارکت خود را مطرح کردهاند.
وی افزود: ایده بازدید گردشگران از کارگاههای قالیبافی بسیار خوب است و حتی تورهای گردشگری نیز چنین درخواستی برای معرفی کارگاه از ما داشتند ولی باید لیست کارگاههای مناسب و قابل بازدید احصاء شود تا جذابیت برای گردشگران داشته باشد.
بهآفرین خاطرنشان کرد: قرار بر این است که نمایشگاه بینالمللی صنایعدستی از ۱۲ تا ۱۶ تیرماه سال آینده در تبریز برگزار شود و موضوع انتقال برگزاری نمایشگاه بینالمللی فرش دستباف از تهران به تبریز در سال ۲۰۱۸ تقریبا قطعی شده است.
وی با تاکید به اینکه اگر شخصیتهای حقیقی و حقوقی طرحی دارند به ما ارائه دهند، افزود: توان دولتی محدود بوده و این خودمان هستیم که میتوانیم برای پیشرفتها و ابتکارات جلو رویم.
بهآفرین تصریح کرد: قطعاً اگر فرش را بازار تبریز بگیریم، بازار بیمعنی میشود و چه بهتر که از این ظرفیت بهتر استفاده کرد.
وی اذعان داشت: تولیدکنندگان باید در کنار هم رفع موانع کنند و این مشکلات موجود اعم از مشکل فرهنگی را حل کنند.
انتهای پیام/ش