وی با اشاره به مشکل امروز جامعه در زمینه اشتغال، افزود: مشکل بیکاری کشور از مسیر توسعه مدارس فنی و حرفه ای حل خواهد شد، چون در هنرستان ها دانش آموزان با کار آشنا می شوند و مهارت پیدا می کنند و پیشرفت کشور را در آینده میسر می کنند.
محسن بیگی با بیان اینکه اهمیت حوزه فنی و حرفه ای و کاردانش اجتناب ناپذیر است، تصریح کرد: تربیت نیروی متخصص در جامعه از اولویت های اصلی آموزش و پرورش استان کرمان است و مدیران و مشاوران در مدارس باید دانش آموزان را برای انتخاب رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش تشویق کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان به رشد تحصیل دانش آموزان استان در سال تحصیلی جاری در رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش اشاره کرد و گفت: 43 درصد دانش آموزان استان در رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش تحصیل می کنند که 21 و نیم درصد از آنان در رشته های فنی و حرفه ای و 21 و نیم درصد دیگر در رشته هایی کاردانش مشغول تحصیل هستند و رشد 11 درصدی در سال جاری در رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش را شاهد بودیم.
وی نیاز سنجی در مناطق برای برپایی رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش را ضروری دانست و افزود: شناسایی نیازهای جامعه و فرصت های شغلی منطقه جهت آموزش دانش آموزان و مهارت آموزی آنان و آماده شدن در بازار کار آینده باید درآن مناطق مورد توجه قرار گیرد.
وی گفت: باید به سمت سرمایه گذاری در رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش پیش برویم و هدف آموزش و پرورش دستیابی به مراتبی از حیات طیبه است که برای رسیدن به این هدف شکوفایی فطرت نیاز است.
انتهای پیام/س