وی با اشاره به اینکه تراکتورهای مدل 81 در مرحله نخستی پلاک گذاری دستور کار قرار داشتند، ادامه داد: با هماهنگی راهنمای و رانندگی و جهاد کشاورزی کار پلاکگذاری انجام شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار با اشاره به اینکه 850 دستگاه تراکتور در شهرستان بهار پلاکگذاری شده است، بیان کرد: امسال برنامهریزی برای اجرای مرحله دوم پلاکگذاری انجام شده اما کار عملیاتی و میدانی انجام نشده است.
کرمی با اشاره به اینکه در مرحله دوم تراکتورهای مدل 71 به بعد پلاکگذاری خواهند شد، افزود: کار اطلاع رسانی و مسائل مربوط به انتخاب شرکت در حال انجام است و پس از تشکیل پرونده پلاک تحویل میشود.
وی خاطر نشان کرد: هدف از پلاکگذاری ماشینآلات کشاورزی ارائه سوخت به آنها به صورت هدفمند است، ادامه داد: تراکتورهای پیش از سال 71 در سامانه ثبت نام کرده و سوخت دریافت میکنند که قصد داریم تراکتورها شناسایی شده سوخت تحویلی با هدفمندی باشد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار با اشاره به اینکه در شهرستان بهار با اشاره به اینکه 2 هزار و 400 تراکتور وجود دارد که 850 مورد معادل 35 درصد در مرحله نخست پلاکگذاری شده است، تصریح کرد: در مرحله دوم 600 دستگاه تراکتور پلاکگذاری میشود.
کرمی تاکید کرد: 800 یا 900 دستگاه تراکتور قدیمی در طرح تعویض قرار خواهند گرفت، افزود: برای پرداخت تسهیلات در زمینه نوسازی ماشینآلات کشاورزی محدودیتی وجود ندارد و هر کس بخواهد میتواند برای دریافت تسهیلات مراجعه کند اما هنوز طرح جایگزینی ابلاغ نشده است.
انتهای پیام/ب