وی با بیان اینکه پسماندهای تیز و برنده و شبه خانگی در منطقه آرادکوه تهران تفکیک می شوند، گفت: مراکز درمانی پسماندهای دارویی- شیمیایی را برای حمل و امحای نهایی به پیمانکاری که مورد تایید اداره کل محیط زیست است، تحویل میدهند.
بازگیر با اشاره به وجود چند مرکز تفکیک و امحای پسماندهای دارویی-شیمیایی در کشور، تصریح کرد: از جمله مراکز تفکیک و امحای پسماندهای دارویی-شیمیایی میتوان به مرکزی در شهر ساوه واقع در استان مرکزی اشاره کرد که در آن با استفاده از دستگاههای ویژه، پسماندهای دارویی-شیمیایی تفکیک و امحا میشوند.
وی با بیان اینکه روشهای مختلفی برای تفکیک و امحای زبالهها و پسماندهای دارویی-شیمیایی وجود دارد، افزود: ممکن است برخی از پسماندهای دارویی-شیمیایی در مراکز درمانی نگهداری شوند و همچنین برخی دیگر از این پسماندها نیز به کشورهای تولید کننده محصولات دارویی-درمانی ارسال شوند.
رئیس محیط زیست شهر تهران تصریح کرد: ایران عضو کنوانسیون بین المللی«بازل» است و بر اساس آن کشورها میتوانند برخی از مواد شیمیایی خاص غیرقابل استفاده را به کشور تولید کننده محصولات دارویی-درمانی ارسال کنند، از این رو کشور ما نیز با تبعیت از این کنوانسیون این پسماندها را به کشورهای مقصد ارسال میکند.
انتهای پیام/