سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روحانی در جلسه با صادرکنندگان عمده کالاهای غیرنفتی:

بزرگترین خدمت‌ به کشور تولید و اشتغال‌آفرینی است/ تنوع در صادرات کالا‌های غیرنفتی موجب کاهش آسیب پذیری اقتصاد کشور است

رئیس جمهور گفت: بی تردید ایجاد تنوع در محصولات غیرنفتی صادراتی، آسیب پذیری اقتصاد کشور را بیش از پیش کاهش می دهد.

به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز یکشنبه درنشستی سه ساعته با جمعی از صادرکنندگان عمده کالاهای غیرنفتی که مسئولان اقتصادی دولت نیز در آن حضور داشتند، اظهارداشت: تلاش صادرکنندگان غیرنفتی برای ایجاد تنوع و اعتماد به محصولات صادراتی ایران، اقدامی ضروری و ارزشمند و درخور تحسین است.

وی یکی از بزرگترین خدمت‌ها به کشور و ملت را تلاش در راستای تولید و ایجاد شغل آبرومند برای جوانان ایران اسلامی دانست و تصریح کرد: تولیدکنندگان و صادرکنندگان ایرانی باید در مسیر تولید و اشتغال بیشتر در کشور و معرفی محصولات و برندهای تولیدی ایران به جهانیان، بر تلاش هایشان بیفزایند.

رئیس جمهور با اشاره به خطرات صادرات تک محصولی برای اقتصاد کشور گفت: بی تردید ایجاد تنوع در محصولات غیرنفتی صادراتی، آسیب پذیری اقتصاد کشور را بیش از پیش کاهش می دهد.

روحانی دستیابی به بازارهای صادراتی و در عین حال حفظ این بازارها را موضوعی بسیار مهم در افزایش تولید و صادرات کشور و در نتیجه اشتغالزایی برشمرد و گفت: سرعت عمل در دستیابی به بازارهای صادرات و توجه دقیق به سلامت و کیفیت کالاهای تولیدی با هدف حفظ بازار صادراتی بسیار مهم است چرا که اگر این سرمایه اعتماد بازارهای صادراتی به یک برند و محصول تولیدی تضعیف شود، جبران آن بسیار دشوار خواهد بود.

رئیس جمهور تصریح کرد: در صادرات یک محصول آنچه بسیار مهم است توجه ویژه به خواست مصرف کننده و حفظ اعتماد او به کالاهای تولیدی است. اینکه کالایی با برند ایرانی مورد اعتماد جهانیان باشد ، افتخاری برای همه ما است و این خود می تواند تبلیغی ارزشمند برای کشور و به مفهوم تعهد به اخلاق و ایمان تولید کننده ما ‌می‌باشد.

روحانی در بخش دیگری از سخنان خود، جستجوی راههای صرفه جویی در منابع بویژه آب، کاهش هزینه ها و ایجاد اعتماد به سرمایه گذاری را امری مهم برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان برشمرد.

رئیس جمهور در این جلسه همچنین به وزرای «صنعت، معدن و تجارت» و «اقتصادی و دارایی» و رییس بانک مرکزی دستور داد تدابیری اتخاذ کنند تا با هدف کاهش هزینه ها ، صادرکنندگان محصولات تولیدی در بخش های دولتی و خصوصی بتوانند به طور مستقیم و بی واسطه تولیدات را به کشورهای هدف ، صادر و ارز مربوطه را دریافت کنند.

روحانی همچنین خواستار شناسایی و بررسی طرحهای اشتغال زای تولیدکنندگان و صادرکنندگان معتبر غیرنفتی و ارایه سریع‌تر تسهیلات از منابع نظام بانکی و یا در صورت لزوم منابع ارزی صندوق توسعه ملی در این جهت شد.

در این جلسه صمیمی مدیران مهم‌ترین بنگاه‌های تولیدکننده کشور که در صادرات غیرنفتی نقش اساسی دارند، برخی از موانع پیش‌روی فعالیت‌های تولیدی و صادراتی خود را بیان کردند و رییس جمهور نیز دستورات لازم را صادر کرد.

انتهای پیام/

جلسه روحانی با صادرکنندگان عمده کالاهای غیرنفتی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۱:۳۵ ۱۸ دی ۱۳۹۶
بحث اشتغال مسئله مهمی است اگر مطرح شود .من یه جوان تحصیلکرده چرا بر ای من کار نیست ؟
هرجا میرم برای کار میگن استخدام نداریم چرا ؟
علی
۰۰:۰۲ ۱۸ دی ۱۳۹۶
توروخدا استخدام های سازان های دولتی را باز بزارید ما جانان بتونیم استخدام بشیم کو کار ؟
درس خوندیم اما کارنیست
ناشناس
۲۳:۵۴ ۱۷ دی ۱۳۹۶
کو کار ؟
ناشناس
۲۳:۲۵ ۱۷ دی ۱۳۹۶
بهترین خدمت به کشور شفاف سازی و برخورد با بی عدالتی و قوانین خود محور میباشد.
ناشناس
۲۳:۰۵ ۱۷ دی ۱۳۹۶
اگر منافع مالی و درآمد برخی مدیران مشترک خصوصی و دولتی (خصولتی) کاهش یابد قطعا بودجه ای برای سازندگی باقی می ماند

به قول امام خمینی دولت نوکر مردم است
مسئولین باید زندگی و درآمدشان در حد ضعیف ترین مردم جامعه باشد تا بتواند مدیریت صحیح داشته باشد نه اینکه مانند ثروتمندان جهان مرفه بی درد باشد
ناشناس
۲۲:۴۸ ۱۷ دی ۱۳۹۶
از این دولت انتطار بیشتری داشتیم،نباید بر طبل گرانی ها میکوبید و کسری بودحه را از مردم میگزفت
احمد
۲۱:۴۸ ۱۷ دی ۱۳۹۶
حاجی بزرگترین خدمت به ملت روراستی با مردم هستش و این گرانی پی در پی نمیدونم این دولت داره چیکار میکنه که هر روز شاهد گران شدن محصولات هستیم اصلا نظارتی نمیبینیم از دولت برنج 55 هزار تومن بود الان شده 65 هزار تومن چرا؟نکنه تحریم شدیم باز چون هر گرانی که میاد دولت میگه تحریمیم برا همون
علی
۲۱:۰۸ ۱۷ دی ۱۳۹۶
یارانه هارو حداقل قطع نکنید .
ناشناس
۱۹:۴۴ ۱۷ دی ۱۳۹۶
چرا همه چیزیه دفعه گرون شد ؟
ناشناس
۱۹:۲۵ ۱۷ دی ۱۳۹۶
اشتغال
اشتغال
ناشناس
۱۹:۱۵ ۱۷ دی ۱۳۹۶
همش حرف
ناشناس
۱۸:۰۶ ۱۷ دی ۱۳۹۶
کی و کجا و چگونه ؟
5سال است که کشور سر خود رها است. رکود و تعطیلی حتی کوچک ترین کار و کاسبی محلی به خصوص در شهرستانها و بیکاری وسیع طبقه فرودست که در این 5 سال حتی نتوانسته اند عملگی و
حمالی هم بکنند . خدا شاهده تعداد زیادی از خانوارها در شهرستان ها حتی برای خرید نون خالی هم مانده اند . چرا که کارگران فصلی و ساختمانی هم که 5 سال پیش در 6 ماهه بهار و تابستان با
عملگی اندک پولی به دست می آوردند تا در فصل سرما با سیلی صورت خود را سرخ نگه دارند از آن اندک هم محروم شده اند. این قشر ضعیف و بیکار نیاز به حمایت جدی دارند و گرنه هیچ چی برای از دست دادن ندارند و حداقل 60 درصد جامعه را تشکیل می دهند. امیدوارم دولت فقط به فکر پول و پولدار شدن بیشتر اغنا با صادرات و .... نباشد و تسهیلات و منابع کشور را به جیب این گروه برخوردار نریزد نه این که این کارها صورت نگیرد بلکه در کنار آن به فکر اقشار ضعیف و اشتغال پایدار برای حداقل های این گروه هم باشد.
ناشناس
۱۷:۳۰ ۱۷ دی ۱۳۹۶
چقدر این جملات آشنا هستن مانند میشود،خواهدشد، ممکن است،امیدواریم،درآینده،چندسال،ان شاالله،و،،،،
ناشناس
۱۷:۱۱ ۱۷ دی ۱۳۹۶
همه چیزو بر گردونید به قبل ارزون کنید لطفا
علی
۱۶:۵۴ ۱۷ دی ۱۳۹۶
فقط شعار غیر از این کاری ندارد
علی
۱۶:۳۹ ۱۷ دی ۱۳۹۶
کاهش قیمت مسئله مهمی است
ناشناس
۱۵:۱۰ ۱۷ دی ۱۳۹۶
آخه چرا همه چیز گرون شد ؟
ناشناس
۱۴:۵۳ ۱۷ دی ۱۳۹۶
با قاچاق هم باید مبارزه شود