وی گفت: این سامانه از روز دوشنبه هجدهم دی ماه فعال است و متقاضیان دریافت تسهیلات اشتغال روستایی میتوانند به نشانی WWW.KARA.MCLS.GOV.IR مراجعه و مراحل ثبت نام خود را برای بهرهمندی از این تسهیلات دنبال کنند.
منصوری همچنین از پیش بینی ایجاد ۹۵۱ هزار فرصت شغلی در جریان اجرای طرح اشتغال فراگیر خبر داد و تصریح کرد: از این میزان ۶۵۰ هزار شغل در رشتههای پر اشتغال است و در مشوقهای بیمهای نیز به دنبال ایجاد تمایل بیشتر برای اشتغال هستیم.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: بانک مرکزی ۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح اشتغال فراگیر اختصاص داده است.
منصوری با اشاره به اجرای طرح کارورزی، افزود: طرح کارورزی دانش آموختگان از تیرماه امسال آغاز شده و معتقدیم که اجرای آن خلاء انطباق میان تحصیلات دانش آموختگان با نیاز بازار کار را در کوتاه مدت حل میکند.
وی با بیان اینکه فارغ التحصیلان و افرادی که دوره کارورزی را بگذارنند مهارت لازم برای ورود به بازار کار را به دست میآورند، از پرداخت یک سوم رقم دستمزد به عنوان کمک هزینه کارورزی خبرداد و گفت: کارورزان در طول دوره کارورزی که چهار تا شش ماه است، ماهانه حدود ۳۰۰ هزار تومان به عنوان کمک هزینه دریافت میکنند.
به گفته منصوری، ۷۵ تا ۸۰ درصد کسانی که دوره کارورزی را طی کرده باشند در همان بنگاه و واحدی که آموزش دیدهاند، مشغول کار میشوند.
انتهای پیام/
ما فارغ التحصیلان مدارج کارشناسی ارشد و دکترا که روستایی نیستیم و ساکن شهرهای بزرگ هستیم کجا تسهیلات بگیریم؟؟
کارآموزی فقط به درد فوق دیپلم ها میخوره که بروند تکنیسین و نصاب بشوند،
برای مهندسان و ارشد و دکترا باید در مراکز پژوهشی تولیدی صنعتی ایجاد اشتغال شود