سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش برداشت صیفی و سبزی در گچساران

مدیر جهاد کشاورزی گچساران گفت: برداشت ۱۳ هزار تن محصولات صیفی و سبزی از مزارع گچساران در سال جاری، رشد ۱۰ درصدی را نسبت به پاییز پارسال نشان می‌دهد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛  مدیر جهاد کشاورزی گچساران با بیان این خبر گفت: پاییز امسال ۱۲ هزار تن گوجه فرنگی و یک هزار تن انواع سبزی از مزارع گچساران برداشت شد.

علی مرادی افزود: برداشت پاییزه محصولات صیفی و سبزی در گچساران از ابتدای مهر تا اوایل دی ماه انجام می‌شود.

وی بیان کرد: این میزان محصول در ۵۰۰ هکتار از مزارع مناطق لیشتر و امامزاده جعفر برداشت شده است.

مدیر جهاد کشاورزی گچساران با بیان اینکه بهره وری بهینه از منابع آب و خاک و افزایش قیمت علت افزایش تولید سبزی و صیفی در گچساران بوده است گفت:شیوه آبیاری کشت پاییزه محصولات صیفی و سبزی در این شهرستان به صورت آبیاری نواری و بارانی است.

مرادی اضافه کرد: ۱۵۰ بهره بردار در زمینه تولید سبزی و صیفی در این شهرستان فعالیت دارند که محصولات آن‌ها افزون بر تأمین نیاز شهرستان به استان‌های فارس، البرز، تهران و اصفهان صادر می‌شود.

۸۶ هزار و ۸۰۰ تن انواع محصولات کشاورزی در سال زراعی ۹۶-۹۵ در گچساران تولید و روانه بازار مصرف شد.

محصولات تولید شده در این شهرستان شامل ذرت، جو، گندم، کلزا، مرکبات و صیفی است.

بیش از ۳۵ هزار هکتار زمین قابل کشت در مناطق مختلف گچساران وجود دارد.

شهرستان ۱۲۴ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد و در همسایگی استان خوزستان قرار دارد.

 

انتهای پیام/ش

 برداشت صیفی و سبزی در گچساران 13 درصد افزایش داشته است

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.