سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برنامه ریزی برای ذخیره سازی میوه شب عید هرمزگانی ها

معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان از ذخیره سازی 600 تن میوه شب عید در هرمزگان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،بهروز اکرمی معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان در سومین نشست ستاد تنظیم بازار استان گفت: 600 تن میوه شب عید در هرمزگان ذخیره می شود.

وی افزود: براساس برنامه ریزی ها برای روزهای پایانی سال 200 تن سیب درختی، 400 تن پرتقال،850 تن گوشت مرغ و 200 تن گوشت قرمز ذخیره سازی می شود.
معاون سیاسی ، امنیتی استانداری و اجتماعی هرمزگان افزود: برای حمایت از کشاورزان هرمزگانی پرتقال مورد نیاز مردم برای شب عید از باغداران استان خریداری خواهد شد.
بهروز اکرمی گفت: برنج ، شکر ، روغن ، گوشت قرمز ، گوشت مرغ ، سیب درختی و پرتقال از مهم ترین کالاهایی است که تهیه و ذخیره سازی آن در دستور کار قرار دارد.
اکرمی افزود: هم اکنون 850 هزار تن برنج در انبارهای مجتمع بندری شهید رجایی وجود دارد و تا روزهای آینده هم هزار تن گوشت منجمد گوساله که از کشورهای اروگوئه و برزیل خریداری شده در این بندرتخلیه خواهد شد.
کالاهای مورد نیاز روزهای عید از 25 اسفند تا 15فرودین توزیع می شود.

انتهای پیام/ز

ذخیره سازی 600 تن میوه شب عید در هرمزگان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.