سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

انواع قبض‌های جریمه رانندگی+ جزئیات

رئیس مرکز اجرائیات پلیس راهور ناجا در خصوص انواع قبوض جریمه رانندگی و همچنین چگونگی پیگیری و اعتراض به آنها سخن گفت.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سرهنگ احمد کرمی‌اسد رئیس مرکز اجرائیات پلیس راهور ناجا در خصوص انواع قبوض جریمه رانندگی اظهار داشت: ابلاغ تخلفات و جرائم رانندگی به صورت تسلیمی، الصاقی، دو برگی و دوربینی صورت می‌گیرد.

رئیس مرکز اجرائیات پلیس راهور ناجا به ابلاغ تخلف به صورت تسلیمی پرداخت و تصریح کرد: در این مورد پلیس، راننده متخلف را می‌بیند و نوع تخلف مرتکب شده را به راننده تفهیم می‌کند؛ سپس با رؤیت مدارک رانندگی و ثبت مشخصاتی از جمله مشخصات وسیله نقلیه، مشخصات راننده، درج محل و نوع تخلف نسبت به صدور قبض جریمه اقدام می‌کند.

وی ابلاغ جریمه به صورت تسلیمی را اثربخش‌ترین نوع اعمال قانون دانست.

سرهنگ کرمی‌اسد در خصوص ابلاغ جرائم رانندگی به صورت الصاقی، اعلام کرد: در شرایطی قبض جریمه بدین صورت صادر می‌شود که راننده در محل حضور ندارد و پلیس با مشاهده خودرو که در محل غیرمجاز متوقف و پارک شده است برابر مقررات نسبت به صدور قبض جریمه اقدام کرده و قبض صادر شده را به بدنه خودرو الصاق می‌کند.

وی به تفاوت این قبض با قبض تسلیمی اشاره کرد و گفت: مشخصاتی از راننده در این مدل از قبض جریمه درج نمی‌شود.

این مقام ارشد اجرائیات پلیس راهنمایی و رانندگی کشور در خصوص درج تخلفات به وسیله دوربین و سامانه هوشمند اظهار داشت: تمامی فرایند شناسایی پلاک متخلف و صدور قبض جریمه به صورت هوشمند از طریق سیستم‌های نصب شده در معابر انجام می‌شود.

وی گفت: در این فرایند کاربران پلیس نسبت به انطباق اطلاعات دریافتی از دوربین‌ها و مشخصات پلاک و شماره‌گذاری اقدام می‌کنند.

سرهنگ کرمی‌اسد در خصوص ابلاغ دو برگی اعلام کرد: این ابلاغ برای مواردی است که پلیس راننده متخلف را مشاهده می‌کند و دستور توقف یا ایست به راننده می‌دهد تا در خصوص اعمال قانون وی اقدام شود اما بنا به دلایل مختلفی از جمله عدم رؤیت دستور پلیس توسط راننده یا بی‌توجهی راننده به دستور پلیس و غیره، راننده متوقف نمی‌شود و به حرکت خود ادامه می‌دهد.

رئیس مرکز اجرائیات پلیس راهور ناجا اعلام کرد: در این حالت پلیس به منظور اعمال قانون تخلف ارتکابی توسط راننده، مبادرت به صدور قبض جریمه با ابلاغ دوبرگی می‌کند؛ در این شرایط مشخصاتی از راننده درج نمی‌شود ولی پلیس به جهت صحت‌سنجی قبض صادره، مشخصاتی از قبیل وضعیت ظاهری خودرو و احتمالاً راننده را بر روی قبض جریمه یادداشت می‌کند تا برای رسیدگی‌های بعدی بتوان آنها را مدنظر قرار داد.

وی در پاسخ به دیگر پرسش فارس در خصوص اینکه اگر شهروندی نسبت به قبض جریمه اعتراضی داشته باشد باید چه مراحلی را طی کند، اظهار داشت: در صورتی که هموطنان نسبت به قبض جریمه صادر شده توسط دوربین اعتراضی داشتند، می‌توانند تصویر تخلف خود را از طریق مراکز اجرائیات سراسر کشور رؤیت کنند.

سرهنگ کرمی‌اسد تصریح کرد: در خصوص سایر قبوض جریمه نیز برابر اعلام ماده 5 قانون رسیدگی به تخلفات، رانندگان معترض می‌توانند در مرحله اول با مراجعه به دفاتر پلیس + 10 نسبت به تنظیم اعتراض و گزارش اقدام کنند که ظرف 24 ساعت از طریق پلیس راهور موضوع بررسی شده و پاسخ دریافت خواهند کرد.

رئیس مرکز اجرائیات پلیس راهور ناجا ادامه داد: اگر هموطنی نسبت به پاسخ دریافتی از این مرحله نیز اعتراض داشت می‌تواند به واحد رسیدگی به تخلفات مراجعه کرده تا اعتراضش بررسی شود.


بیشتر بخوانید: چگونه می‌توان به قبوض جرائم رانندگی اعتراض کرد؟


این مقام ارشد اجرائیات راهنمایی و رانندگی کشور در پاسخ به سؤال دیگر فارس در خصوص دو برابری شدن مبلغ جرائم خاطرنشان کرد: مهلت پرداخت جرائم رانندگی 60 روز است که بعد از گذشت این مدت، مبلغ جریمه دو برابر خواهد شد؛ بنابراین بهتر است هموطنان محترم نسبت به پرداخت مبلغ جرائم رانندگی خود در بازه زمانی مذکور اقدام کنند.

منبع: فارس

انتهای پیام/

رئیس مرکز اجرائیات پلیس راهور در خصوص انواع قبوض جریمه رانندگی توضیحاتی را ارائه کرد

 

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۸:۴۰ ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۷
بنظرم از پایه از کتابهای دبستانی تا دبیرستان باید اموزش داد تا فرهنگ در ذهن بچه تا بلوغ شکل کامل خود را بگیرد
عباس
۲۱:۱۵ ۱۶ دی ۱۳۹۶
جریمه های رانندگی ونظارت هاودوربین هابایدبیشترباشدتاکمترشاهدمرگ دراثرتصادفات باشیم.
ناشناس
۰۷:۲۳ ۱۶ دی ۱۳۹۶
خدا کمک کنه