رسولیان افزود: در این راستا ۱۲ بیمارستان تا کنون مجوزهای گردشگری سلامت را دریافت کرده اند و در این حوزه ، خدمات درمانی لازم را به گردشگران ارائه می دهند.
وی با اشاره به وجود گردشگران مسلمان از کشورهای مختلف عربی، حاشیه خلیج فارس و آسیای میانه گفت : این گردشگران از حوزه درمان و امکانات خوب استان بهره میبرند و تلاش ما هم ارائه خدمات با کیفیت است.
مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و بین الملل استانداری خراسان رضوی ادامه داد: در این راستا تلاش بر آن است تا حوزه گردشگری سلامت در استان به عنوان یکی از محورهای توسعه اقتصادی و تامین ارز تقویت شود.
رسولیان افزود : نیاز است در سطح ملی هم به استان نگاه ویژه و جدی تری شود و راهبرد ملی در حوزه گردشگری سلامت اتخاذ شود و جایگاه خراسان رضوی هم در این بخش پررنگ دیده شود.
وی گفت : هماهنگی بین شرکتها و بیمارستانهای فعال در حوزه گردشگری سلامت به منظور شناسایی بازارهای ورود و تبلیغات لازم و جذب گردشگر مهم و ضروری است و در این راستا باید راهنمایان تورهای گردشگری را آموزش بدهیم و ساماندهی کنیم.
مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و بین الملل استانداری خراسان رضوی افزود: نوع خدمات باید ویژه و کیفی و زنجیرهای کامل باشد به گونهای که از مبدا تا مبدا یعنی از حرکت گردشگر از کشورش تا انجام مراحل مختلف و امور درمانی تا بازگشت به مبدا و موطن اش را پوشش داده تا گردشگر دغدغهای نداشته باشد.
وی در ادامه بر تشکیل کمیتهای برای نظارت و مدیریت گردشگری سلامت در استان و ساماندهی امور مربوطه در این حوزه تاکید کرد.
انتهای پیام//ف. م.