سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه بوی سیر را از بین ببریم؟

برخی به علت بوی بد سیر از خوردن آن صرف نظر می کنند زیرا خنثی کردن بوی آنزیم‌های سیر با دردسرهای بسیاری همراه است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  متخصصان آمریکایی پس از انجام پژوهش‌هایی درباره خواص مواد غذایی، طی یک مقاله جدید مواد خوراکی از بین برنده بوی نامطبوع سیر را معرفی کردند.

 به گفته متخصصان ‌آمریکایی خوردنی‌هایی چون سیب، آب لیمو و نعناع در از بین بردن بوی نامطبوع سیر موثر هستند. همچنین مصرف چای سبز، جعفری و اسفناج می‌تواند به از بین بردن بوی نامطبوع سیر کمک کند.

 به نقل از مجله پزشکی دکتر سلام یکی از ترکیب‌های موجود در سیر موسوم به «allyl methyl sulphide» یا AMS در زمان هضم تجزیه نمی‌شود و به همین دلیل از طریق تنفس و عرق کردن از بدن خارج می‌شود.

 در این بررسی از تعدادی شرکت کننده درخواست شد سیرخام مصرف کنند و سپس میزان چهار ترکیب در سیر را که ایجادکننده بوی نامطبوع در این ماده خوراکی هستند در تنفس این افراد اندازه گیری شد. سپس از آنان درخواست شد از مواد خوراکی مختلفی که تصور می‌شود قابلیت دارند بوی نامطبوع سیر را از بین ببرند، مصرف کنند تا تاثیر آنها ارزیابی شود. از میان تمامی مواد خوراکی مصرفی، سیب خام بیش از سایر گزینه‌ها در کاهش بوی نامطبوع سیر موثر بوده است.

 به نقل از روزنامه دیلی میل، پرفسور «شریل بارینگر» از دانشگاه اوهایو گفت: سیب با خنثی کردن بوی آنزیم‌ها در سیر، این تاثیر مفید را دارد. در حقیقت مواد خوراکی‌ حاوی ترکیب‌هایی موسوم به «پلی‌فنول‌»ها مواد ایجادکننده طعم تند و بد را در سیر خنثی می‌کنند. همچنین اسیدی بودن آب لیمو در روند خنثی کردن بوی سیر موثر است.

منبع: میزان

انتهای پیام/

رفع بوی بد سیر با این خوراکی ها

برچسب ها: سیر ، اسفناج ، خوراکی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۵:۳۲ ۱۴ دی ۱۳۹۶
سیب خام؟ کدام سیب
ناشناس
۱۲:۳۸ ۱۴ دی ۱۳۹۶
این چیز تازه ای نیست از سالها قبل تو خانواده ما از این مواد برای از بین بردن بوی سیر استفاده میشود