صالحی،مدیرعامل انجمن حمایت زندانیان نهاوند در این کارگاه به ارائه گزارشی از عملکرد انجمن حمایت زندانیان نهاوند پرداخت و افزود: انجمن حمایت زندانیان یك نهاد خیریه و غیر دولتی بوده كه جامعه هدف آن خانواده های زندانیان است.
وی ابراز داشت: تعداد خانوادههای تحت پوشش انجمن نهاوند تاكنون حدود 170 خانواده به صورت موردی، موقت و دائمی هستند.
میثم صالحی ادامه داد: میزان خدمات صورت گرفته به این خانوادهها شامل مستمری، كارت هدیه، هزینه های آموزش و تحصیل فرزندان، بهداشت و درمان، كیف و كفش و البسه، جهیزیه، قبوض خدماتی، لوازم منزل است.
معاون فرمانداری نهاوند نیز اظهار کرد: «پیشگیری بهتر از درمان است» شعار محوری ما در برخورد با آسیبهای اجتماعی است.
سلامتی عنوان کرد: هر چقدر ما در بحث آموزش و پیشگیری سرمایه گذاری و هزینه كنیم دهها برابر در بحث هزینه هایی كه بر جامعه ما و آسیبهایی كه بر روح و روان خانواده ها وارد می شود صرفهجویی كردهایم.
مدرس این کارگاه نیز گفت: جامعه با آسیبهای متعددی مواجه است و خانواده ها (فرزندان و همسران) در معرض آسیب های جدی هستند و آنها را تهدید می كند و هر گونه از این آسیب ها پیامها و تبعات بسیار ناگواری برای جامعه دارد.
شهریار عبدالملكی تصریح کرد: یكی از این تبعات می تواند جرائمی باشد كه اتفاق می افتد و می تواند منجر به طلاق و اعتیاد خانواده ها شود.
وی با بیان اینکه برگزاری این دوره های آموزشی می تواند توان خانواده ها را بالا ببرد، افزود: هر چه خانوادهها سطح آگاهی خانوادهها بالا رود مهارتهای آنان بیشتر و نهایتاً منجر به كنترل آسیبهای اجتماعی می شود.
گفتنی است؛ كارگاه آموزشی در طی سه دوره و با حضور 280 نفر از همسران مددجویان برگزار شد و در پایان کارگاه آموزشی ضمن پذیرایی از خانوادهها و اهدای بسته آموزشی، در پایان مراسم به هر یك از همسران مددجویان حاضر در دوره آموزشی یك بسته سبد كالا اهداء شد.
انتهای پیام/خ