سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تشکیل کانون پژوهش‌های صنایع‌دستی در خانه قزوینی‌ها

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: از آنجا که هنرهای سنتی و صنایع‌دستی نقش مهمی در اقناع گردشگران دارد، کانون جدید دانش‌بنیان در حوزه پژوهش‌های صنایع‌دستی در خانه تاریخی قزوینی‌ها شکل می‌گیرد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،فریدون الله‌یاری در چهارمین نشست مشترک فعالان حوزه بسته‌بندی صنایع‌دستی اصفهان اظهار کرد: امروز اصفهان به یک مقصد جهانی جهت ورود گردشگران خارجی تبدیل شده و هم اینک بیش از هر زمان دیگر نیازمند شناخت علائق و سلایق آن‌ها در حوزه گردشگری فرهنگی هستیم.

وی در ادامه با اشاره به نقش صنایع‌دستی در توسعه گردشگری اصفهان، افزود: امروزه همگان معتقدند دستاوردهای فرهنگی نقش مهمی در توسعه گردشگری ایفا می‌کند، لذا هنرهای سنتی و صنایع‌دستی نقش مهمی در اقناع گردشگرانی که به ایران و به ویژه اصفهان سفر می‌کنند دارد که با تمام قدرت به دنبال توسعه کیفی خدمات‌رسانی خود در حوزه صنایع‌دستی هستیم، با این وصف با همکاری سازمان میراث فرهنگی کشور، کانون جدید دانش‌بنیان در حوزه پژوهش‌های صنایع‌دستی در خانه تاریخی قزوینی‌ها شکل می‌گیرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان اصفهان با اشاره به نقش بسته‌بندی در توسعه اقتصادی صنایع‌دستی، تصریح کرد: یکی از اشکالات اساسی ما در حوزه عرضه صنایع‌دستی، عدم وجود بسته‌بندی مناسب برای عرضه صنایع‌دستی به گردشگران خارجی است که معتقدیم اگر قرار باشد تا در بازارهای جهانی حضور جدی داشته باشیم و باید نیازهای گردشگران و حتی گونه‌های سفرهای آنان شناسائی شود.

الله‌یاری یادآور شد: بسیاری از گردشگران خارجی که به اصفهان سفر می‌کنند عمدتا به صورت گردشگر چمدانی هستند که لزوم طراحی بسته‌بندی مناسب، متناسب با ارزش این تولیدات هنری و همچنین به گونه‌ای که توسط گردشگران به راحتی قابل حمل باشند و در عین حال، خود این بسته‌بندی‌ها گویای هنر اصفهان باشد، هم اکنون بیش از گذشته احساس می‌شود.

همچنین در ابتدای این نشست جعفر جعفرصالحی سرپرست معاونت صنایع‌دستی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان عنوان کرد: بدون شک هنرمندان صنایع‌دستی سفرای فرهنگی ایران به شمار می‌روند، پرداختن به مقوله بسته‌بندی در حوزه صنایع‌دستی از یکسو باعث توسعه کیفی گفتمان فرهنگی ایرانیان و این هنرمندان به عنوان سفرای فرهنگی ایران بوده و از سوی دیگر به توسعه روز افزون اقتصادی می‌انجامد.

وی در ادامه تأکید کرد: امروزه با گسترش روز افزون گردشگری باید تلاش کنیم تا نگاه سنتی به ارائه محصولات دستی را به تدریج به کناری نهاده و بتوانیم با در نظر گرفتن تنوع محصولات صنایع دستی به طراحی بسته‌بندی‌های جدید با رعایت ابعاد و استانداردهای محصولات صنایع دستی بپردازیم.

 

انتهای پیام/م

 

نشست مشترک فعالان حوزه بسته‌بندی صنایع‌دستی اصفهان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.