البته برخی از پیام رسان ها بدون اینکه سنخیتی با قوانین همه کشورها داشته باشند در سراسر جهان برای افزایش مخاطبان خود فعالیت می کنند که در موارد زیادی با فیلترینگ مواجه می شوند. نمونه بارز این پیام رسانها در کشور ما، تلگرام است که با قوانین کشور انگلستان در ایران شروع به مخاطب گیری کرد و امروز نزدیک به 40 میلیون کاربر ایرانی در آن فعالیت می کنند.
پیام رسان تلگرام جزو شبکههایی محسوب می شود که از داخل کشور هیچ نوع مدیریتی نمی توان روی آن اعمال کرد. در واقع می توان گفت این شبکه اجتماعی همواره بر سیاست های غیر ایرانی و دینی خود اصرار می ورزد. وجود 7هزار کانال ضد دینی و ضد خدا، کانالهای ضد ایرانی و هزاران کانال وابسته به گروه های تروریستی نظیر منافقین مؤید این مطلب است.
قوانین تلگرام که به گفته مدیر عاملش بر اساس آزادی بیان و همچنین قوانین کشور انگلستان است، این فعالیت آزادانه گروه های ضد دینی، ضد ایرانی و همچنین گروه های تروریستی را توجیه می کند.
با همه این تفاسیر منفی ترین بخش تلگرام، که زندگی اکثر مردم را تهدید می کند، مربوط به هجوم کانال های ضد دینی است؛ کانالهایی که هدفشان حمله به دین و زیر سوال بردن ارزش های الهی برای مردم ایران است. این کانال ها به سهولت و با فعالیت آزادنه خود، مخاطبان را در دام خود می اندازند و آنها را جذب می کنند.
گذشته از اینها دسترسی به این کانالها بسیار ساده است؛ با سرچ کردن برخی کلمات میتوان به راحتی به این کانالها دست پیدا کرد. در ادامه تصاویر پروفایل برخی از کانالهای ضد دینی و همچنین مطالبی که با هدف تخریب اعتقادات انجام می شود را می بینید:
این تصاویر نشان دهنده فعالیت آزادنه، کانالهای ضد دینی و ضد الهی در تلگرام است که با همه رایزنیهای انجام شده مدیرعامل این پیام رسان حاضر به حذف آنها نشد. این اتفاق در حالی رخ می دهد که باید پیامرسانهای خارجی مطابق با کشوری که در آن فعالیت می کنند، رفتار کنند.
کانالهای ضد دینی و الهی، به مرور زمان فعالیت های خود را در تلگرام گسترش دادند تا جایی که اعمال وحشیانه گروهک های تروریستی مثل داعش نیز به اسلام نسبت داده شد.
با همه این تفاسیر، مدیران تلگرام در ظاهر ادعای آزادی و رعایت قوانین را دارند؛ این در حالی است که با پرداختن به بخش کوچکی از این پیامرسان خارجی پی به باطن نامشخص آن می بریم.
قطعا با نگاهی کوتاه به گسترش کانالهای ضد دینی و الهی، مشخص می شود که هدف این پیام رسان خارجی در ایران چیست؟! درباره کانالهای ضد اخلاقی که هر روز در صدد منحرف کردن جوانان ایرانی می باشند نیاز به گزارش کاملتری احساس میشود.
گزارش از سعید پیرزاده
انتهای پیام/
بیچارمون کرده
ثانیا چرا نباید یک پیام رسان فتنه گردان که خسارت های جبران ناپذیری به جان و مال و آبروی مردم زده فیلتر نشه
باید مردم طرز درست استفاده کردن ان را بدونند .
چرا شبکه ایرانی راه نمیندازید،که خیالمان راحت باشه
قطع تلگرام و فیلترشدنش رو باهاش موافقم چون با اینکه کانال های خوبی داشت یا شغل و درآمدی برای بعضی میشد و... باید فیلتر میشد چون از قوانین ما تابع نبود و تاثیر بد هم میگذاشت
قطع تلگرام و فیلترشدنش رو باهاش موافقم چون با اینکه کانال های خوبی داشت یا شغل و درآمدی برای بعضی میشد و... باید فیلتر میشد چون از قوانین ما تابع نبود و تاثیر بد هم میگذاشت
تلگرام هم فیلتر کنید بره چون واقعا گند زده به زندگی همه و کلی مزاحمت ها میشه و نمیشه پیگیری شودچون کنترلی وجود ندارد .
چه طور نرم افزارهایی مثل تلگرام و اینستا خیلی راحت اومدن تو گوشی های مردم پس میشه نرم افزارهای داخلی رو هم رو بورس آورد
نتیجه افکارو رفتار مردم باخودشونه
فیلترینگ فقط جنبه منفی داره
فرهنگسازی کنن مسئولین
بخشنامه و ابلاغیه مشکل گشا نیس
اقدام و عمل لازم است دوستان
بخدا کانال هایی هستن که دختری پروانه کاغذی دونه ای ۲۰۰ تا تک تومنی میفروشه گزینه بعدی برای در آوردن خرج خوراکش چیه؟
بنظر اینجانب مردم عزیز و خونگرم ایران که در همه اعصار نسبت به تمامی اتفاقات آگاهانه و با بصیرت عمل نمودند ،همتی دیگر بنمایند و در حمایت از "سروش "که یک فضای مجازی داخلی است اقدام نمایند .مطمین باشیم که جایگزین بسیار عالی برای تلگرام خواهد بود .ان شاءالله