اتاق تاریک: به نظرم برای کارگردانش نسبت به کارهای قبلی، پیشرفت محسوب میشود و از پسِ روایت و ساختار خوب برآمده است.
امپراتور جهنم: آنقدر پیچیده موضوع را مطرح کرده است که شاید برای مخاطب عام خیلی قابل درک نباشد.
امیر: کارگردان فیلم اولی است که فیلمش را خوب روایت و سعی کرده موضوع را شریف مطرح کند. مساله استیصال یک فرد را خوب روایت کرده بود که آیا با او صادقانه برخورد میشود یا از او سوء استفاده میکند.
بمب: فیلم دفاع مقدسی است و فرازی به بحرانهای موشک باران را به تصویر کشیده است. به نظرم آقای معادی نسبت به فیلم قبلیش که با من کار کرده بود، به لحاظ کارگردانی پیشرفت داشت و قصه فیلم را خوب روایت کرده است و شرایط را خوب به تصویر کشیده چراکه برای افرادی که آن شرایط تلخ را دیدند این فیلم میتواند نوستالژیک باشد.
به وقت شام: فیلم قابل قبول و خوبی است و برای تولیدش زحمت کشیدند ولی به سلیقه من شاید قصهاش میتوانست طور دیگری روایت شود؛ اما سلیقه نویسنده و کارگردان این بوده است. تنها فیلمی است که به موضوع داعش پرداخته است و عملکرد داعش را روایت کرده است. دیدن فیلم مستند «زنانی با گوشوارههای باروتی» نشان میدهد که داعش با مردم چه کرده است و این دوربین مستند خیلی روایت روشنی از وضعیت دارد. فیلم آقای حاتمی کیا نیز به بخشی از گروههای تکفیری سوریه و داعش را به تصویر کشیده است و قابل قبول بود.
تنگه ابوغریب: به نظرم پدیده جدیدی در سینمای ایران و ژانر دفاع مقدس است. این فیلم ژانر دفاع مقدس را احیا میکند.
جاده قدیم: موضوع اجتماعی است و کارگردان از پسِ موضوعی که دستمایه قرار داده، برآمده است.
جشن دلتنگی: شبکههای اجتماعی را دستمایه قرار داده که هم نکات مثبت و هم منفی دارد و کارگردان از پسِ کار برآمده است.
چهارراه استانبول: داستان حادثه پلاسکو را دستمایه قرار داده و در کنار آن قصهای را روایت میکند و قصه بدی نیست و قابل قبول است.
خجالت نکش: طنز خیلی بامزهای دارد و به نظرم خیلی نو بود و تکههای سیاسی داشت و با رئیس جمهور قبلی مزاح کرده بود. طنز ملیح خوبی از آب درآمده است.
دارکوب: یک موضوع اجتماعی با پس زمینههای اعتیاد را به تصویر کشیده که مادری به خاطر عشق رسیدن به فرزندش، اعتیادش را ترک میکند و عشق مادر فرزندی خیلی خوب تصویر شده است.
سرو زیر آب: این فیلم هم یکی از فیلمهای خوبی است که دینش را به دفاع مقدس خوب ادا کرده است.
سوء تفاهم: فیلم بدی نیست، بر اساس ذهنیت خودش یک موضوع را روایت میکند که معلوم نیست خواب است یا واقعیت.
شعله ور: از آقای نعمت الله انتظار بیشتری داشتیم چون سروشکل فیلمهای قبلی اش بهتر بود و روان تر روایت میکرد. نمیگویم که فیلم بدی است اما سلیس بودن فیلمهای قبلی اش را ندارد.
عرق سرد: یک موضوع اجتماعی است که در طرح موضوعش خوب بود و از پسِ آن برآمده است.
فیلشاه: در حوزه انیمیشن پدیده محسوب میشود و استاندارد انیمیشن کشور را بهبود میدهد و خوشحال میشوم که در این حوزه توانسته ایم پیشرفت کنیم و به همین دلیل مستقل وارد بخش مسابقه شد. از بین انیمیشنهایی که دیدیم فیلشاه بیشتر جلب توجه کرد.
کار کثیف: موضوعی اجتماعی دارد و برای تولیدش خیلی زحمت کشیده بودند و به نظرم کار خوبی بود که خیلی مورد توجه هیات قرار گرفت.
کامیون: به داعش پرداخته و یک موضوع اجتماعی را دستمایه قرار داده است و کار قابل قبولی است.
لاتاری: پیرنگ فیلم به شدت اجتماعی و موضوع فقر است و کار خوبی است.
مصادره: به عنوان یک فیلم اولی به خوبی از پسِ روایت برآمده است.
مغزهای کوچک زنگ زده: یک معضل اجتماعی را دستمایه قرار داده؛ وقتی فقر از جایی وارد شود دین از طرف دیگر خارج میشود. ریشه بسیاری از بدیها را فقر میداند و تاثیرات تخریبی فقر را میتوان دید.
هایلایت: در حوزه اجتماعی است و خیلی قابل قبول است و مورد توجه بخش اعظمی از هیات قرار گرفت و به راحتی رای آورد.
تاکید میکنم برخی فیلمها که رای نیاورد به دلیل این بود که نمیتوانستیم بیشتر از 22 فیلم انتخاب کنیم و برخی فیلمها واقعا نزدیک بودند. از طرف دیگر دلم میسوزد فیلمهایی که بیرون ماندند، فیلمهای قابل قبولی بودند.
انتهای پیام/