وی ادامه داد: با توجه به رویکردی که در بودجه سال 97 در لایحه پیش بینی شده است، سهم مشارکت بخش عمومی و خصوصی در حوزه عمرانی بیشتر است که سهم استان تهران در حدود 30 درصد نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران خاطرنشان کرد: در لایحه بودجه سال 97 برای 3 فصل نام برده در بودجه عمرانی استان تهران سقف و رقمی در حدود 2 هزار میلیارد تومان پیش بینی شده که این مبلغ در سال گذشته رقمی در حدود هزار و 100 میلیارد تومان بود.
ترکی ادامه داد: بیشتر استان ها شاهد افزایش چشمگیر بودجه جاری خود هستند و افزایش بودجه استان تهران نیز به این دلیل است که بودجه 2 دستگاه آموزش و پرورش و بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در بودجه استان تعریف شده است.
وی تصریح کرد: امیدواریم در قالب برنامه ششم توسعه، این تمرکز زدایی که در بودجه سال 97 اتفاق افتاده است، برای سنوات آینده نیز محقق شود و ادامه داشته باشد و شاهد افزایش بودجه استانها در حوزه عمرانی باشیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران بیان کرد: یکی از اتفاقاتی که در لایحه بودجه سال 97 اتفاق افتاده و به نظر تاثیر بسیاری در سطح جامعه داشته ، بحث ساماندهی یارانه های نقدی است.
ترکی تاکید کرد: قانون بودجه هدفمندی یارانه ها به صراحت می گوید که 50 درصد منابع یارانه ها باید به واسطه سازمان های حمایتی چون کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور در اختیار افراد و خانواده های نیازمند قرار بگیرد.
وی ادامه داد: بر اساس تقسیم بندی ستاد هدفمندی یارانه ها در خصوص مبلغ یارانه هایی که ساماندهی می شوند، 30 درصد این منابع باید در اختیار واحدهای تولیدی قرار بگیرد و 20 درصد دیگر برای موارد خاص دراختیار دولت باشد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران افزود: متاسفانه در سنوات گذشته، واگذاری مبلغ یارانه های ساماندهی شده به دستگاه های مذکور اجرایی نشده است که امیدواریم در سال جاری محقق شود.
ترکی اضافه کرد: مجموع یارانه های ساماندهی شده در کل کشور 48 هزار میلیارد تومان است و سقف و رقم مربوط به استان تهران بابت پرداخت یارانه نقدی در هر ماه در حدود 600 میلیارد تومان است.
وی خاطرنشان کرد: آنچه در لایحه بودجه سال 97 بر اجرا شدن آن تاکید شده است مسئله ساماندهی و شفافیت یارانه های نقدی است و این موضوعی است که از سنوات گذشته جزء پیشنهادات ما و همچنین از پیشنهادهای خود دولت بوده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران تاکید کرد: برای اختصاص بودجه بخش ساماندهی یارانه ها باید از خانواده های نیازمند و افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی و همچنین خود اظهاری خود افراد نیازمند و مجموعه دستگاه هایی که می توانند این نیازمندی را ارزیابی کنند،شروع کنیم که البته سیستم ثبت نام این افراد هنوز بسته نشده است.
ترکی یادآور شد: پیش بینی ما این است که 50 درصد خانواده های تهرانی می توانند بدون دریافت یارانه نقدی زندگی خود را اداره کنند و با روند حذف آنها از لیست یارانه بگیران ماهیانه مبلغ 300 میلیارد تومان از این محل درآمدزایی می شود که مجموع این رقم سالانه هزار و 200 تا هزار و 300 میلیارد تومان می شود.
وی تصریح کرد: دولت مصمم است و ما در سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران نیز بر این امر متعهد شده ایم که این مبالغ را در بخش توسعه و ایجاد اشتغال و تولید در استان تهران صرف کنیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران اضافه کرد: در حال حاضر جمعیتی در حدود 13 میلیون نفر در استان تهران و در حدود 8 و نیم میلیون نفر از این جمعیت در شهر تهران زندگی می کنند که ساماندهی یارانه آنها گام بزرگی در حل مشکلات اساسی مردم خواهد بود.
انتهای پیام/