وی افزود: به علم نگهداری دندان و حفظ ریشه آن «اندو» میگویند و از زمانی که فرد بخواهد در هر رده سنی دندان خود را نگه دارد علم و هنر درمان ریشه به چشم میآید.
دبیر مشاوره علمی دوازدهمین کنگره دندانپزشکان عمومی ایران گفت: درمان ریشه، خارج کردن اعصاب دندان و سلول ها و باکتری ها از ریشه بوده که طی سالهای مختلف تکنیک های فیزیکی و شیمیایی متفاوتی در این عرصه مورد استفاده قرار گرفته است، هدف همه این روشها حفظ ریشه دندان به بهترین شکل بوده است.
شاه سیاه ادامه داد: درمان ریشه دندان از آبسه های بزرگ و عفونت های مزمن و عود آن جلوگیری می کند همچنین از تحمیل درمان های اضافه به بیماری جلوگیری کرده و در حفظ بلند مدت دندان و عملکرد آن بسیار تاثیر گذار است.
وی افزود: دندانپزشکی که از علم روز دنیا بهره مند باشد بهتر میتواند خدمات را به بیمار ارائه کند در واقع با ارائه خدمات مناسب و بروز دنیا عملکرد بلندمدت برای دندان فرد را ضمانت می کند.
دبیر مشاوره علمی اندو دوازدهمین کنگره دندانپزشکان عمومی ایران با بیان اینکه در دوازدهمین کنگره انجمن دندانپزشکان عمومی ایران جدیدترین دستاوردهای علمی در حوزه دندانپزشکی از جمله مبحث اندو ارائه می شود، گفت: هدف برگزاری این کنگره ارائه تکنیکهای نوین در حوزه حفظ سلامت دهان و دندان است که این مسئله در حوزه پیشگیری و درمان مؤثر جای دارد.
وی عنوان کرد: در بخش درمان ریشه سعی کرده ایم از جدیدترین دستاوردهای علمی در این زمینه بهره مند شویم و بر همین اساس جدیدترین تکنیک در حوزه آماده سازی کانال ریشه، پروتکل های درمانی، دارویی، فیزیکی و شیمیایی مورد بحث و گفت و گو قرار می گیرد تا بتوانیم عملکرد بلند مدت دندان و حفظ دندان را شاهد باشیم.
شاه سیاه خاطرنشان کرد: در دوازدهمین کنگره دندانپزشکان عمومی ایران علاوه بر ارائه جدیدترین دستاوردهای علمی، سخنرانی های فعال و دو طرفه نیز توسط همکاران انجام خواهد گرفت همچنین همکاران تجربههای مطب خود را عنوان کرده و نتیجه این چالش ها ارائه خدمات بهتر و مناسبتر به بیماران همچنین انجام هنر نگهداری دندان به نحوه احسن است تا پیشرفتهای قابل توجهی در سیستم درمانی کشور شاهد باشیم.
دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی از 19 تا 22 دی ماه در برج میلاد تهران برگزار می شود.
انتهای پیام/