در این نشست که مدیران عامل سازمان بنادر و دریانوردی ، شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ، شرکت ملی نفت کش ، سازمان شیلات جمهوری اسلامی و نمایندگان نیروی دریایی ارتش و سایر ارگان های صنعت دریایی و دریانوردی کشور حضور داشتند ، در خصوص ۵ دستور کار و مسائل و موضوعات مبتلا به در صنعت بحث و تبادل و نظر شد.
در این نشست محمد راستاد؛ مدیرعامل سازمان بنادرو دریانوردی، با اشاره به همایش ارگان های دریایی کشور که بهمن ماه در چابهار برگزار می شود، گفت: انتظار می رود این همایش علاوه بررویکرد آکادمیک و علمی، بر بهبود فرآیندها و ارتباط بهتر میان ارگان های دریایی تمرکز داشته باشد.
وی با در خصوص دغدغه های شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی مبنی بر استفاده از سوخت LNG و حمایت از ناوگان ملی گفت: همایش ارگان های دریایی فرصت مناسبی برای طرح این مساله است و در این شرایط کشتیرانی و شرکت ملی نفتکش به حمایت نیاز دارند.
راستاد همچنین در خصوص خبر مدیرعامل سازمان شیلات درباره افزایش صید های غیر مجاز و عدم برخورد با این پدیده ناشی از ضرورت های معیشتی مردم ، تاکید کرد : بحث هویت بخشی به شناور های بدون هویت در دستور کار سازمان است که به موضوع صید های غیر مجاز نیز مربوط است.
معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه در خصوص مجمع سازمان بین المللی دریانوردی (IMO) اظهار کرد: مجمع شورای سازمان جهانی دریانوردی بالاترین رکن IMO است که کشورها در سطح وزیر و معاون وزیر در آن شرکت می کنند و امسال بنا به صلاحدید وزارت امور خارجه، جمهوری اسلامی ایران کاندید انتخابات این مجمع نشد.
وی ادامه داد: لازم است تمام ارگان های دریایی کشور در کمیته های مختلف IMO حضوری فعال داشته باشند و از مواضع و منافع کشور در این حوزه دفاع کنند.
راستاد گفت: در مجمع امسال IMO ما ضمن اشاره به نقش جمهوری اسلامی در امنیت دریایی منطقه و جهان، بر ضرورت اهمیت ملاحظات فنی به جای ملاحظات سیاسی تاکید کردیم.
در پایان حق شناس؛ معاون دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با تاکید بر مصوبه همین شورا بر تجمیع و تمرکز نمایشگاه ارگان های دریایی به یک نمایشگاه اصلی در سال خواستار عدم برگزاری نمایشگاه و همایش های پراکنده در حوزه دریایی شد.
انتهای پیام/