دکتر آناهید کارشناس تغذیه و رژیم درمانی گفت: گوشت ماهی علاوه بر اینکه دارای پروتیئن مرغوب با قابلیت هضم آسان می باشد در پیشگیری از بروز بیماری های قلبی و عروقی نقش مهمی دارد زیرا درصد زیادی از چربی های گوشت ماهی از انواع اشباع نشده بوده و میزان کلسترول گوشت ماهی بسیار پایین است.
خسرو آناهید افزود: مواد معدنی گوشت ماهی نظیر فسفر،کلسیم،آهن،سلنیم،منیزیم،ید و سایر عناصر مفید می باشد که همگی اثرمهمی در سلامتی انسان دارند.
وی با بیان اینکه مصرف ماهی سبب رشد بهتر و افزایش هوش می شود عنوان کرد:افزایش سلامت و طول عمربیشتر و جلوگیری از ابتلا به بیماری های گواتر ،پوسیدگی دندان و بیمار ی های قلبی و عروقی از جمله فواید مصرف ماهی است.
آناهید اضافه کرد: گوشت ماهی کلیه اسید آمینه های ضروری بدن مثل لیزین ،لوسین،آرژنین،هسیستدین،والین و تریپتوفان است.
وی ادامه داد:ماهی هایی را باید برای مصرف انتخاب کرد که غنی از اسیدهای چرب امگا3 باشند که ماهی سالمون،قزل الا و شاه ماهی از جمله این آبزیان است.
آناهید با بیان اینکه ماهی را می توان شش ماه در فریزر نگهداری کرد گفت:ماهی تازه دارای درخشندگی و شفافیت بر روی پوست بوده و آبشش آن نیز رنگ قرمز روشن و بدون لزج است.
انتهای پیام/ع