وی با بیان اینکه معدوم شدن واحدهای مرغ تخمگذار برخی استانها که به آنفلوانزا گرفتار شده بودند، موجب کاهش تخممرغ در بازار شده است، افزود: برای دریافت سهمیه تخم مرغ استان به وزارتخانه مراجعه شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان همدان نیز گفت: 80 درصد تخممرغ مورد نیاز کشور توسط هفت استان تامین میشودکه برخی از آنها دچار آلودگی به بیماری آنفولانزای مرغی شدند.
محمد نظر پور افزود: در استان همدان 80 درصد از واحدهای تخمگذار فعال بوده و 80 درصد از گلههای تولید نیز در سنین میانی تولید قرار دارند که با این وجود به زودی شاهد توقف افزایش قیمت تخممرغ خواهیم بود.
وی ادامه داد: در 9 ماهه امسال 12 هزار و 600 تن تخممرغ در استان همدان تولید شده است که در مقایسه با سال گذشته 12 درصد افزایش داشته است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان همدان تاکید کرد: دولت به دنبال افزایش قیمت تخممرغ اقداماتی را در سطح ملی انجام داده به طوریکه توقف صادرات تخممرغ و کاهش تعرفه واردات آن از 55 درصد به 5 درصد از جمله این اقدامات است.
گفتنی است، ظرفیت واحدهای مرغ تخمگذار در استان همدان یک میلیون و 575 هزار قطعه است که شهرستان ملایر با 12 واحد از نظر تعداد و تویسرکان با 451 هزار قطعه از نظر ظرفیت، رتبه های نخست را در استان همدان به خود اختصاص داده اند.
انتهای پیام/ب