به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ جعفر طولابی ظهر امروز در نشست شورای آرد و نان شهرستان دورود که در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد با اشاره به اهمیت نان در سبد غذایی خانوارها، اظهار داشت: لازم است نظارت منظم و مستمری بر نحوه پخت نان نانواییهای شهرستان هم به لحاظ کیفی و هم به لحاظ کمی انجام شود.
وی با اشاره به ساعات کار نانواییها افزود: کمفروشی، رعایت بهداشت فردی و فضای نانواییها از موضوعاتی است که برای شهروندان از اهمیت بسیاری برخوردار است و باید نظارت بیشتری در این زمینه صورت گیرد.
فرماندار دلفان با اشاره به رعایت نکات لازم در راستای صدور پروانه نانواییها بیان کرد: در صدور پروانه نانواییها هم باید اهلیت افراد متقاضی و هم موقعیت مکانی نانوایی به لحاظ شرایط منطبق بر دستورالعملهای مربوطه موردبررسی قرار گیرد.
طولابی از دستگاههای متولی خواست که میزان و نحوه توزیع آرد در روستاهای بخش را به بخشداران گزارش دهند و گفت: مسئولان استانی سهمیه اختصاصی شهرستان را مطابق سرانه مصرف در اختیار شهرستان قرار دهند و اداره غله در جهت ارتقای کیفیت نان سنگک، آرد سبوس در اختیار نانواییهای سنگک قرار دهند.
انتهای پیام/د