وی به سواحل استان بوشهر به عنوان یکی از مهمترین ظرفیتهای گردشگری استان بوشهر اشاره کرد و ادامه داد: استان بوشهر بیشترین سواحل را با خلیج فارس دارد و این این سواحل نیز جاذبه بسیار خوبی برای حضور گردشگران است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر خاطرنشان کرد: از دیگر جاذبههای گردشگری استان بوشهر میتوان به میراث فرهنگی، بناها و آثار تاریخی، بافت تاریخی و . . . اشاره کرد.
وی ادامه داد: استان بوشهر در بخش گردشگری طبیعی و گردشگری صنعتی نیز ظرفیتهای بالایی دارد که تلاش داریم تا با معرفی این جاذبهها، زمینه حضور بیشتر گردشگران را در استان فراهم سازیم.
جاذبه بالای بازارهای استان
امیرزاده اضافه کرد: استان بوشهر در حوزه تجارت و بازرگانی ظرفیتهای بسیار خوبی دارد و در این راستا در نقاط مختلف استان بوشهر بازارهای کالاهای وارداتی گسترش یافته است و این بازارها نیز به یکی از جاذبههای مهم استان تبدیل شده است.
وی افزود: افراد زیادی از نقاط مختلف کشور در کنار توجه به دیگر جاذبههای گردشگری استان بوشهر، نگاه ویژهای به بازارهای استان دارند و به خاطر این جذابیتهای استان بوشهر را به عنوان مقصد خود انتخاب میکنند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر تاکید کرد: مشکلات واردات کالای ملوانی یا «تهلنجی» به گردشگری استان بوشهر آسیب وارد کرده است.
وی خواستار تلاش برای رفع مشکلات مربوط به ملوانان و مرزنشینان شد و گفت: تعطیلی بازارهای ساحلی و مرزی استان بوشهر باعث میشود تا گردشگری استان بوشهر با مشکلاتی روبرو شود.
خرید و بازار اولویت بسیاری از گردشگران
امیرزاده بیان کرد: اولویت بسیاری از گردشگران حضور در بازار است و شهرهای ساحلی استان بوشهر از جمله گناوه، دیلم، دلوار، دیر، کنگان، عسلویه و . . . دارای بازارهای مناسبی برای خرید کالاهای مورد نیاز مردم دیگر مناطق هستند.
وی افزود: امیدواریم با رفع مشکلات ملوانان و تجار و بازاریان بار دیگر شاهد رونق گسترده بازار در استان و حضور مردم دیگر نقاط کشور در این بازارها برای خرید و همچنین استفاده از جاذبههای گردشگری استان باشیم.
انتهای پیام/پ