سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

زیاده روی در مصرف خرما چه بلایی سرتان می‌آورد؟

نباید در مصرف خرما زیاده‌روی کرد، چرا که مصرف بسیار بالای آن باعث آسیب به کبد و طحال، افزایش فشارخون، جوش دهان و پوسیدگی دندان‌ها می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمود جهانشاهی داروساز و پژوهشگر طب سنتی ، اظهار کرد: در خرما، مقداری فیبر غذایی موجود است، فیبر موجود در خرما برای سلامت دستگاه گوارش و تغذیه بسیار مناسب است، علاوه بر آن خرما حاوی کاروتنوئیدها یا مواد رنگی است که پیش ساز ویتامین A و آنتی اکسیدان محسوب می‌شود و جلوی ضایعات و سرطانی شدن سلول‌ها را می‌گیرد.

وی افزود: خرما در درمان یبوست، اختلالات روده‌ای، مشکلات قلبی و اسهال مفید است و جزو مواد غذایی ملین به شمار می‌آید و به همین دلیل برای افرادی که از یبوست رنج می‌برند، مفید اعلام شده است.

این داروساز و پژوهشگر طب سنتی تصریح کرد: برای اینکه هر چه بهتر و بیشتر از این خاصیت خرما استفاده شود، بهتر است خرما را یک شب کامل در آب خیس کنید و صبح روز بعد خرماهای خیس خورده را مانند شربت مصرف شود.

جهانشاهی خاطرنشان کرد: خرما مقدار قابل توجهی فولات یا همان اسیدفولیک به بدن می‌رساند که برای خون رسانی برای بدن لازم است و زنان هنگام بارداری مجبور می‌شوند، علاوه بر دریافت فولات از طریق غذا، قرص آن را نیز مصرف کنند.

وی تاکید کرد: فولات به عنوان ماده خون‌ساز در خرما موجود است، هر چند که مقدار آهن خرما آن چنان زیاد نیست، اما برای خون‌سازی، بدن احتیاج به سه ماده مغذی فولات، آهن و ویتامین 12 B دارد که در غذاهای حیوانی یافت می‌شوند، بنابراین برای این منظور باید از غذاهای متنوع استفاده کرد.


بیشتر بخوانید: 7دلیل شگفت انگیز برای خوردن خرما


جهانشاهی ادامه داد: ویتامین C یکی دیگر از مواد مغذی خرما است که این ویتامین برای جلوگیری از بیماری‌های خطرناک خونریزی دهنده لازم است و باید بدن هر فرد در طول روز، 60 میلی‌گرم ویتامین C دریافت کند که تقریباً در هر 100 گرم خرما 14 میلی‌گرم ویتامین C موجود است.

این پژوهشگر طب سنتی گفت: البته نباید در مصرف خرما زیاده‌روی کرد، چرا که مصرف بسیار بالای آن باعث آسیب به کبد و طحال، افزایش فشارخون، جوش دهان و پوسیدگی دندان‌ها می‌شود، همچنین در خوردن آن افراط نشود، چرا که دارای قند زیادی است در این صورت آنهایی که لوزالمعده حساس دارند یا آنهایی که بیماری قند در خانواده آنها وجود دارد باید کمتر از این میوه استفاده کنند.

منبع: نامه نیوز

انتهای پیام/

با احتیاط خرما مصرف کنید!

برچسب ها: یبوست ، طب سنتی ، خرما ، فشار خون
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۱:۴۸ ۱۷ دی ۱۳۹۶
خوبه. خوردن خرما خوبه اما کم
عباس
۱۹:۲۶ ۱۰ دی ۱۳۹۶
هر چیزی افراط در ان زیان اور است هوای ز یاد هم ادمی را خفه میکند
بندر
۱۱:۲۵ ۱۰ دی ۱۳۹۶
روزانه نیم کیلو خرما میخورم 25 سالمه و هیچ مشکل سلامتی ندارم
اهورا
۱۰:۴۸ ۱۰ دی ۱۳۹۶
من فقط و فقط به خاطر فقر و بیکاری همسرم رو بعد 5 سال زندگی مشترک طلاق دادم یعنی مجبور شدیم هر دو هم فوق لیسانس بودیم فرزند جانباز و ازاده هم هستیم الان مطمئن هستم هزاران نفر مثل من هستند اخه من جوان چه گناهی کردم هیچ امیدی ندارم به اینده دارم پیر و نابود میشم
ناشناس
۰۰:۰۱ ۱۰ دی ۱۳۹۶
بله خرما بسیار خوب به شرطی که بچه ها بخورند
ناشناس
۲۳:۴۹ ۰۹ دی ۱۳۹۶
بلاخره خرما بخوریم یا نخوریم؟
ناشناس
۲۱:۲۲ ۰۹ دی ۱۳۹۶
زیاده روی در هر چیزی و در خرخوردن خرما خطرناکه
ناشناس
۲۱:۱۸ ۰۹ دی ۱۳۹۶
والا تهنا چیزیه که وقتی گرسنه ای واقعا سیرت میکنه وعااالیه از نظر تغذیه ای ما جنوبی هستیم خداروشکر زیاد داریم
ناشناس
۲۰:۴۱ ۰۹ دی ۱۳۹۶
خوردن خرما خوبه اما کم
علی
۱۹:۱۹ ۰۹ دی ۱۳۹۶
من همیشه دچاره خستگی بودم که با خوردن روزی ده عدد خرما، هم خستگی ام کم شدو هم توان وانرژیم خیلی بهترشد
ناشناس
۱۹:۰۱ ۰۹ دی ۱۳۹۶
بلاخره خرما بخوریم یا نخوریم؟
ناشناس
۱۸:۱۳ ۰۹ دی ۱۳۹۶
پس جرا طب سنتی میگه خرما زیاد بخورید تا بدنتان قوی شود.وقند بالا نرود
مهدی خ
۱۸:۰۲ ۰۹ دی ۱۳۹۶
وقتی زیاده روی بکنیم چه می شود؟